Preminuo jutros
28

Popularni Prijatelji se opraštaju od Jamesa Michaela Tylera: Hvala ti za smijeh!

L. K.
James Michael Tyler i Matt LeBlanc
James Michael Tyler i Matt LeBlanc
Obožavatelje američke hit serije "Prijatelji" jutros je rastužila informacija da je James Michael Tyler, glumac koji je u seriji tumačio lik simpatičnog konobara Gunthera, preminuo u 59. godini. Od njega se danas opraštaju brojni fanovi, ali i članovi ekipe "Prijatelja".
Jennifer Aniston je na Instagramu podijelila scenu iz popularne serije te napisala emotivnu objavu: "'Prijatelji' ne bi bili isti bez tebe. Hvala ti za smijeh koji si donio na snimanje, u seriju i naše živote. Nedostajat ćeš nam".

Courteney Cox je također posvetila nekoliko riječi pokojnom glumcu: "Većina zahvalnosti koju si unosio u sobu i pokazivao na svakodnevnim snimanjima je ekvivalentna veličini zahvalnosti koju osjećam jer sam te poznavala. Počivaj u miru, James".

Lisa Kudrow je podijelila istu fotografiju kao i Cox, napisavši kako će Tyler nedostajati svima, kao i da su beskrajno zahvalni za svu pomoć i podršku koje im je pružio. Osim toga, na zvaničnim profilima serije postavljena je Tylerova fotografija uz posebnu poruku za obožavatelje, prijatelje, poznanike i porodicu preminulog glumca.

"Mnogo smo se smijali, prijatelju. Nedostajat ćeš mi. Počivaj u miru", napisao je Matt LeBlanc podijelivši zajedničku fotografiju sa snimanja "Prijatelja".

Podsjetimo, američki glumac preminuo je u 59. godini nakon dugogodišnje borbe s rakom prostate.