U proljeće 2020.
0

Popularna serija "Gossip Girl" vraća se na TV ekrane

S.H.P.
Zahvaljujući HBO Maxu serija "Gossip Girl" ponovo se vraća na male ekrane. Serija koja je bila među najpopularnijim serijama svih vremena emitovana je u periodu od 2007. do 2012. godine.

Prva sezona će imati deset epizoda, ali ono što će razočarati sve fanove glavnih likova originalne serije Serene van der Woodsen (Blake Lively), Blair Waldorf (Leighton Meester), Chucka Bassa (Ed Westwick), Natea Archibalda (Chace Crawford), Dana Humphreyja (Penn Badgley) te Jenny Humphrey (Taylor Momsen) je što će se u novoj seriji pratiti život sasvim nove grupe bogatih tinejdžera s Manhattana.

Seriju će producirati tvorci izvorne verzije serije "Gossip Girl" Josh Schwartz i Stephanie Savage, dok će reditelj biti Joshua Safran.

Još uvijek nije poznato hoće li se neke zvijezde prethodne verzije vratiti u seriju, ali je Safran nastavak opisao kao produžetak serije s fokusom se na novu generaciju tinejdžera.

"Gossip Girl" emitirana je u periodu od 2007. do 2012. godine pa iako nikada nije imala visoku ocjenu od filmskih kritičara, imala je strastvene obožavatelje širom svijeta.

Serija je imala šest sezona i 121 epizodu, a temeljena je na istoimenim knjigama autorice Cecily von Ziegesar. Nova verzija serije emitovat će se na HBO Maxu od proljeća 2020. godine.