Dostupan od 31. marta
6

Pogledajte trailer za dugoočekivani film "Tetris", triler iz doba Hladnog rata

L. R.
Screenshot/Youtube
Screenshot/Youtube
Platforma Apple Original Films nedavno je predstavila trailer za dugoočekivani film "Tetris", a glavnu ulogu će tumačiti Taron Egerton.

Dugo očekivani film "Tetris" priča nevjerojatnu priču o tome kako je jedna od najpopularnijih svjetskih videoigara pronašla put do strastvenih igrača širom svijeta.

Temeljen na istinitoj priči, "Tetris" je triler iz doba Hladnog rata s zlikovcima, nevjerojatnim herojima i žestokom utrkom do cilja. To je svakako drugačiji pristup u odnosu na prethodne filmove koji su nadahnuti retro videoigrama.

Glavnik lik u filmu - nizozemski poduzetnik Henk Rogers, kojeg glumi Taron Egerton otkriva igricu Tetris 1988. godine, a zatim rizikuje sve kada odluči otputovati u SSSR, gdje udružuje snage s naučnikom Alexeyjem Pajitnovim, kojeg glumi Nikita Efremov.

Film je režirao Jon S. Baird, a producirali Matthew Vaughn, Gillian Berrie, Claudia Vaughn, Len Blavatnik i Gregor Cameron, a Larry Kasanoff je rekao je da možemo očekivati da će "Tetris" obuhvatiti trilogiju filmova, ali čini se da to više nije slučaj. Film će biti dostupan za streamanje globalno putem Apple TV Plus 31. marta.