|

Promo
/
Pogledajte SFF film iz svog doma

Pogledajte SFF film iz svog doma
6
Sponzorirani članak
7.8.2017. u 14:50
0
komentara
6

dijeljenja
1/9
2/9
3/9
4/9
5/9
6/9
7/9
8/9
9/9
Ukoliko niste nabavili karte za ovogodišnji SFF ili nećete biti u Sarajevu za vrijeme festivala, iz Atlantic Grupe su ponudili rješenje kako da ipak pogledate film koji će biti prikazanna ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu 12. augusta.
Posjetite stranicu www.svismomiizistogfilma.com 12. augusta u 21.00 sati i "otputujte" na ovaj predivni festival. Zajedno s publikom u Sarajevu, imat ćete priliku pogledati film "The other side of hope", filmsko ostvarenje koje je osvojilo nagradu prestižnog Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu.

Dvadeset i treću godinu za redom, ljeto u Sarajevu veže se za dobar film i odličnu festivalsku atmosferu. Ove godine će se ta atmosfera, barem na kratko, osjetiti u gradovima diljem regije.

"The other side of hope", naziv je filma koji ove godine otvara festival, a svoje drugo prikazivanje pred publikom u Sarajevu imat će 12. avgusta kada i vi možete biti dio ove projekcije. Kao partner festivala, Atlantic Grupa je ove godine omogućila cijeloj regiji da samo jednim klikom osjeti duh Sarajevo film festivala.
Ova dinamična drama s primjesama komedije, putem spomenute platforme prikazivat će se u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Kosovu i time će, barem na 98 minuta, povezati cijelu regiju sa srcem Sarajeva.

Donesite i vi 23. Sarajevo Film Festivala u vaš dom jer "Svi smo mi iz istog filma".
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.