Film/TV
0

Pogledajte prvu dostupnu scenu iz filma "Robocop"

Klix.ba
Nekoliko dana prije nego što će ga imati prilike vidjeti stanovnici SAD-a, akcijski super-hit "Robocop" zaigrat će u domaćim kinima. Već od četvrtka, 6. februara, novi film reditelja Josea Padilhe počet će sa svojom službenom kino distribucijom.

Radnja filma odvija se 2028. godine, a multinacionalni konglomerat OmniCorp nalazi se u centru robotske tehnologije. Njihovi dronovi pobjeđuju u američkim ratovima diljem svijeta, a sada bi kompanija željela ovu tehnologiju dovesti i na domaći teren. Alex Murphy je suprug, otac i dobar policajac koji čini sve što je u njegovoj moći kako bi se suprotstavio kriminalu i korupciji u Detroitu.

Nakon što je kritično povrijeđen na dužnosti, kompanija OmniCorp uz pomoć svoje nevjerojatne robotske znanosti spašava Alexov život. On se potom vraća na ulice svog voljenog grada s novim nevjerojatnim mogućnostima, ali i s problemima s kojima se normalan čovjek nikada ranije nije morao susresti...

Film "Robocop" režirao je Jose Padilha, široj publici vjerojatno najpoznatiji po remek-djelu "Elitna postrojba" za koji je 2008. godine nagrađen na filmskom festivalu u Berlinu. U glavnoj ulozi pojavljuje se Joel Kinnaman, najpoznatiji po ulozi detektiva Stephena Holdera u američkoj verziji televizijske serije "Ubistvo" ("The Killing"). Uz Kinnamana glavne uloge u filmu ostvarili su Michael Keaton, Gary Oldman, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley i Samuel L. Jackson.

Pogledajte prvu dostupnu scenu iz filma "Robocop".

Vezani članci