Ekipa ponovo u akciji
64

Pogledajte prvi zvanični trailer za film "Fast and Furious 9"

D. B.
Prošlo je nekoliko godina otkako smo vidjeli glumce iz popularne franšize "Fast and Furious", a oni se na velike ekrane vraćaju u aprilu ove godine. Prvi zvanični trailer novog nastavka objavljen je na videoservisu YouTube.

Film "Fast 8" se pojavio u kinima 2017. godine i bio je prvi nakon smrti popularnog glumca Paula Walkera, a izazvao je različite reakcije. Fanovi se nadaju da će ovogodišnji "Fast and Furious 9" biti bolji od prethodnog.

U nastavku uzbudljive priče Dominic Toretto je otac te govori da više ne može živjeti starim životom, ali je prisiljen da promijeni stav kako bi zaštitio porodicu. Trailer počinje slično kao i prethodno objavljeni teaser klip, u mirnom okruženju gdje se nalaze Dom, njegova parnerica Letty i sin Brian. Međutim, situacija postaje uzbudljiva jer se pojavljuje i mlađi Dominicov brat kojeg glumi Jon Cena. Čini se da on baš i ne voli brata, ali s obzirom na to da je Toretto, brza vožnja mu je u krvi. On također ima veze sa Cipher, odnosno Charlize Theron iz prethodnog filma.

U filmu će se pojaviti i poznati likovi kao što su Tej, Roman, Letty, Mia, Ramsey pa čak i Han koji se "vraća iz mrtvih".

Što se tiče automobila, u traileru se vide Pontiac Fiero, Dodge Charger i Ford Mustang.

Film stiže u kina u aprilu, a dotad se očekuje još trailera.