Film/TV
272

Pogledajte prvi trailer: Fast & Furious 8 u kinima od 13. aprila 2017.

Klix.ba
Poslije Fast & Furious 7 iz 2015, jednog od filmova koji su najbrže u historiji zaradili milijardu dolara na svjetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svjetskog filma svih vremena, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovječnijih filmskih serijala svih vremena: Fast & Furious 8.

Sad kad su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji vječito putuje po svijetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu.

Ali kad misteriozna žena (oskarovka Charlize Theron) zavede Doma u svijet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobjegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad prije nisu imali.

Od obala Kube i ulica New Yorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći cijeli svijet ne bi li spriječila anarhistu da pokrene haos na svjetskoj sceni... i vratila kući čovjeka koji je od njih napravio porodicu.

U filmu Fast & Furious 8, Vinu Dieselu se pridružuju zvijezde iz prethodnih dijelova uključujući Dwayne Johnsona, Jason Stathama, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibsona, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataki, Kurt Russella. Pored Theronove, u serijalu se po prvi put pojavljuju Scott Eastwood i oskarovka Helen Mirren.