{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pogledajte posljednju online epizodu Animatrixa

7.5.2003. u 19:50
0
0
Pogledajte posljednju online epizodu Animatrixa
0
Pogledajte posljednju online epizodu Animatrixa
Finalna online epizoda Animatrixa, The Second Renaissance: Part II je napokon dostupna za download na oficijelnim web stranicama.
Ova posljednja online epizoda Animatrixa govori o početku vladanja mašina planetom Zemljom, njihovom ratu sa ljudima, i njihovoj pobjedi. Epizodu su napisala braća Andy i Larry Wachowski, a režirao ju je japanski anime-režiser Mahiro Maeda. Animatrix DVD će izaći početkom sljedećeg mjeseca, a uključivat će sve dosad prikazane online epizode, te 5 novih još neviđenih, uključujući i revolucionarnu Final Flight of the Osiris. Posljednju online epizodu možete pogledati ovdje.
Od ostalih Matrix vijesti, treba izdvojiti da su sve TV reklame koje su se u zadnje vrijeme prikazivale na stranim TV stanicama također dostupne na oficijelnim Matrix webstranicama, a također je izdat i oficijelni sadržaj filma (uz opomenu da se otkriva više nego što bi možda htjeli znati). Filmadžije također savjetuju se opis filma ne čita dok se ne pogleda kompletan film u kinima, da si ne bi slučajno pokvarili ugođaj filma - dakle samo najtvrdokorniji Matrixoljupci nek pročitaju.
U drugom dijelu Matrix triologije, Neo (Keanu Reeves), Trinity (Carrie-Anne Moss) i Morpheus (Laurence Fishburne) nastavljaju sa vodstvom pobune protiv vojske mašina, koristeći se svojim arsenalom izvanrednih sposobnosti i oružja protiv skladnih snaga obuzdavanja i iskorištavanja. U svom pohodu da spase ljudski rod od istrijebljenja, stiču veći uvid u konstrukciju Matrixa i Neovu ključnu ulogu u sudbini ljudskog roda.
Matrix Reloaded premijeru u Sarajevu ima 22. maja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: