Film/TV
0

Pogledajte nove zvijezde Transformersa

Klix.ba
Reditelj Michael Bay obećao je potpuno novi dizajn Autobota u svom nadolazećem filmu "Transformers 4", koji će izaći narednog ljeta.

Bay je obećao da će njegov novi film o transformersima biti neka vrsta reboota. Radnja će biti u kontinuitetu sa prethodna tri filma, ali će imati sasvim novu priču i novi izgled Transformersa.

"Slabašni" General Motorsovi automobili bit će zamijenjeni nabildanim automobilima koji više odgovaraju franšizi "Fast and Furious".

Hound

Ova verzija Hounda je jedinstven primjerak porodice taktičkih vozila srednje veličine, navodi se na Bayjevoj službenoj web-stranici.

U animiranoj seriji, Hound je imao sposobnost projekcije holograma, a doveo je i do stvaranja Dinobota.

Bumblebee

Custom verzija Camara iz 1967. godine izgleda mnogo ozbiljnije od svog prethodnika, kojeg je u filmu vozio Shia LaBeouf.

Optimus Prime

Vanserijska verzija Western Star kamiona, dijela Daimler Trucks North America, prilično odudara od izgleda Optimus Primea na kakvu su fanovi navikli. Ostaje da se vidi kakve će reakcije izazvati "spljošteni nos" novog Optimusa.

Sideswipe

Sideswipe je još u filmu iz 2009. godine, "Revenge of the Fallen", postao Chevrolet Corvette Stingray, a ovog puta će se pojaviti u prilično "nabildanoj" verziji.

Drift

Za Bugatti Grand Sport Vitesse na Bayjevoj web-stranici piše da vrijedi 2,4 miliona dolara. Iako u animiranoj seriji nema nijednog Bugattija, ovo "utjelovljenje" Drifta sigurno će prilično obradovati fanove.