{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pogledajte najiritantnije reklame u Velikoj Britaniji

S
19.1.2011. u 18:35
0
16
Pogledajte najiritantnije reklame u Velikoj Britaniji
0
Pogledajte najiritantnije reklame u Velikoj Britaniji
Bosance i Hercegovce sigurno najviše nerviraju reklame o deterdžentima, omekšivačima za rublje, sredstvima za izbjeljivanje odjeće i uklanjanje mrlja. No, Britance najviše iritira brkati operni pjevač koji se pojavljuje u reklamama za internetsku kompaniju koja nudi usporedbu cijena osiguranja u Velikoj Britaniji - GoCompare.
Kada Britanci na malim ekranima ugledaju "opernog pjevač" Gioa Comparija, prepoznatljivog po brkovima, istog trena se iznerviraju.

I tako već dvije godine, s obzirom da je reklama sa Giom Comparijom i prošle godine u Britaniji proglašena najiritantnijom.

Čak 48 posto Britanaca smatra da je raklama za stranicu Webuyanycar.com i pjesma koja je prati i previše iritantna, dok 42 posto ljudi ne mogu gledati glumca Billyja Murraya koji se pojavljuje u reklami kompanije Injurylawyers4U.co.uk.

Među 11 najiritantnijih reklama u Velikoj Britaniji su i reklama L'Oreala u kojoj se pojavljuje pjevačica Cheryl Cole, zatim kompanije Cashmygold.co.uk, lažna radio-reklama kompanije Halifax, reklama za Bingo, Nintendo, te reklame za Moonpig.com, Moneysupermarket.com i Microsoft Windows 7.

Pogledajte najiritantnije reklame po izboru gledatelja u Velikoj Britaniji.

1. Gocompare.com
2. Webuyanycar.com3. Injurylawyers4U.co.uk4. Cashmygold.co.uk5. Halifax6. Foxy Bingo7. Nintendo8. Moonpig.com9. Moneysupermarket.com10. Microsoft Windows 711. L'Oreal Elvive


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: