|

Pogledajte najiritantnije reklame u Velikoj Britaniji

Pogledajte najiritantnije reklame u Velikoj Britaniji
0
S
Sarajevo-x.com
19.1.2011. u 18:35
16
komentara
0

dijeljenja
Pogledajte najiritantnije reklame u Velikoj Britaniji
Bosance i Hercegovce sigurno najviše nerviraju reklame o deterdžentima, omekšivačima za rublje, sredstvima za izbjeljivanje odjeće i uklanjanje mrlja. No, Britance najviše iritira brkati operni pjevač koji se pojavljuje u reklamama za internetsku kompaniju koja nudi usporedbu cijena osiguranja u Velikoj Britaniji - GoCompare.
Kada Britanci na malim ekranima ugledaju "opernog pjevač" Gioa Comparija, prepoznatljivog po brkovima, istog trena se iznerviraju.

I tako već dvije godine, s obzirom da je reklama sa Giom Comparijom i prošle godine u Britaniji proglašena najiritantnijom.

Čak 48 posto Britanaca smatra da je raklama za stranicu Webuyanycar.com i pjesma koja je prati i previše iritantna, dok 42 posto ljudi ne mogu gledati glumca Billyja Murraya koji se pojavljuje u reklami kompanije Injurylawyers4U.co.uk.

Među 11 najiritantnijih reklama u Velikoj Britaniji su i reklama L'Oreala u kojoj se pojavljuje pjevačica Cheryl Cole, zatim kompanije Cashmygold.co.uk, lažna radio-reklama kompanije Halifax, reklama za Bingo, Nintendo, te reklame za Moonpig.com, Moneysupermarket.com i Microsoft Windows 7.

Pogledajte najiritantnije reklame po izboru gledatelja u Velikoj Britaniji.

1. Gocompare.com
2. Webuyanycar.com3. Injurylawyers4U.co.uk4. Cashmygold.co.uk5. Halifax6. Foxy Bingo7. Nintendo8. Moonpig.com9. Moneysupermarket.com10. Microsoft Windows 711. L'Oreal Elvive

Prijavi grešku


Komentari (16)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...