Nervira li vas Gio Compario?
0

Pogledajte najiritantnije reklame u Velikoj Britaniji

Sarajevo-x.com
Bosance i Hercegovce sigurno najviše nerviraju reklame o deterdžentima, omekšivačima za rublje, sredstvima za izbjeljivanje odjeće i uklanjanje mrlja. No, Britance najviše iritira brkati operni pjevač koji se pojavljuje u reklamama za internetsku kompaniju koja nudi usporedbu cijena osiguranja u Velikoj Britaniji - GoCompare.

Kada Britanci na malim ekranima ugledaju "opernog pjevač" Gioa Comparija, prepoznatljivog po brkovima, istog trena se iznerviraju.

I tako već dvije godine, s obzirom da je reklama sa Giom Comparijom i prošle godine u Britaniji proglašena najiritantnijom.

Čak 48 posto Britanaca smatra da je raklama za stranicu Webuyanycar.com i pjesma koja je prati i previše iritantna, dok 42 posto ljudi ne mogu gledati glumca Billyja Murraya koji se pojavljuje u reklami kompanije Injurylawyers4U.co.uk.

Među 11 najiritantnijih reklama u Velikoj Britaniji su i reklama L'Oreala u kojoj se pojavljuje pjevačica Cheryl Cole, zatim kompanije Cashmygold.co.uk, lažna radio-reklama kompanije Halifax, reklama za Bingo, Nintendo, te reklame za Moonpig.com, Moneysupermarket.com i Microsoft Windows 7.

Pogledajte najiritantnije reklame po izboru gledatelja u Velikoj Britaniji.

  1. Gocompare.com
  1. Webuyanycar.com

  2. Injurylawyers4U.co.uk

  1. Cashmygold.co.uk

  2. Halifax

  3. Foxy Bingo

  1. Nintendo

  2. Moonpig.com

  3. Moneysupermarket.com

  4. Microsoft Windows 7

  5. L'Oreal Elvive