|

Počinje snimanje nastavka "Dnevnik Bridget Jones"

Počinje snimanje nastavka "Dnevnik Bridget Jones"
0
S
Sarajevo-x.com
13.8.2011. u 08:45
8
komentara
0

dijeljenja
Počinje snimanje nastavka "Dnevnik Bridget Jones"
Uskoro će početi snimanje trećeg nastavka popularne romantične komedije "Dnevnik Bridget Jones". Još nije poznato da li će i u ovom dijelu uloge ostvariti Renee Zellweger, Colin Firth i Hugh Grant.
Britanska filmska produkcijska kompanija Working Title Films potvrdila je uskoro počinje snimanje filma, ali nisu mogli dasti više informacija o glumcima, niti o radnji filma.

Ipak, o filmu je progovorio Colin Firth.

"Prema onome što ja znam, radnja ide ovako: Bridget i Mark ne mogu imati djece, te ona pravi ogromnu grešku odlučujući da se vrati Danielu Cleaveru s kojim ostaje dovoljno dugo da bi ostala u drugom stanju. No, onda je on napušta i pogodite ko se vraća da je spasi", ispričao je dobitnik Oscara za Access Hollywood.

Inače, još u martu ove godine Helen Fielding, autorica knjige "Dnevnik Bridget Jones", je kazala da je tema treće knjige kriza junaknje zbog toga što je u tridesetim godinama, a još nema djece.

Prvi film "Dnevnik Bridget Jones" u kinima se pojavio 13. aprila 2001. godine i zaradio je 254 miliona dolara širom svijeta. Drugi nastavak objavljen je 2004. i donio je zaradu od 228 miliona dolara.

Kada bi se treći nastavak mogao naći u kinima još nije objavljeno.

Podsjetimo u prva dva dijela uloge su ostvarili Renée Zellweger kao Bridget, Hugh Grant kao Daniel Cleaver i Colin Firth koji glumi Marka Darcyja, Bridgetinu pravu ljubav.
Prijavi grešku


Komentari (8)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...