Zvanično
0

Počinje emitiranje kviza "Upitnik" sa Milanom i Enisom

Sarajevo-x.com
Popularni televizijski kviz "Upitnik", koji se ranije uspješno emitirao nekoliko sezona u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, vraća se na male ekrane.

Kviz, čiji je idejni tvorac Joško Lokas, emitirat će se uživo na Federalnoj TV i RTRS-u od ponedjeljka do petka sa početkom u 19:02 sati. Kroz kviz koji traži znanje, a donosi vrijedne nagrade uz vrhunsku zabavu, vodit će nas dvije velike zvijezde TV ekrana, Enis Bešlagić i Milan Pavlović, koji su svoja prva televizijska iskustva stekli upravo u ovom kvizu 2001. godine, javlja RTVFBiH.

Kviz znanja "Upitnik" traje petnaestak minuta, a na ekranu se nalazi 12 polja podijeljenih u četiri kategorije, a gledaoci se uživo javljaju u emisiju i pokušavaju riješiti što više polja, te osvojiti vrijedne novčane nagrade i Jackpot.

Kviz producira UFA media, televizijska produkcija koja je u svom dosadašnjem radu na bh. tržištu plasirala svjetske licencirane i nagrađivane formate kao što su: Piramida, Hugo show, Ready Steady Cook (Paradajz i paprike), Upitnik, te producirala uspješne vlastite programe: Večer sa Emirom, Sportcentar, Extra showbiz, Extra život.