Nikad nije kasno
0

Promo / Počinje 4. krug showa Nikad nije kasno, Dženan Lončarević zaslužan za spektakl

U nedjelju u 19:55 sati na OBN-u spektakularno počinje četvrti krug showa Nikad nije kasno. Dženan Lončarević će svojim maestralnim nastupom unijeti sasvim novu atmosferu u studio tako da će i samim veteranima amaterima biti lakše.

Prošle sedmice je okončan treći krug natjecanja u show programu “Nikad nije kasno”, a završnica je bila i više nego uzbudljiva. Žiri je cijelu ovu sezonu uživao u maestralnim interpretacijama nezaboravnih hitova natjecatelja iznad četrdeset godina i bilo je jako emotivno i teško oprostiti se od pojedinih kandidata.

Iako je prvi put u emisiji "Nikad nije kasno" Dženan Lončarević je prepoznao, kako je i sam kazao, zašto je projekt najgledaniji u regiji i da to nije iz inata. Dobroj energiji u studiju doprinijela je i Izvorinka Milošević, a posebno je zanimljivo bilo njeno ispirativno komentiranje kandidata. Šarm ovakvom natjecanju daju upravo članovi žirija koji su generacijski bliži kandidatima i razumiju njihovu želju da u estradnom poslu naprave nešto.

Sima Simić, Dijana Stojković Zirado, Zoran Đuranovic Đuzo, Azra Kozličić, Dragutin Dimitrijević Guta, Zoran Zoki Radanov, Nihad Avdić Nido i Javorka Pešić su svojim specifičnim nastupima vodili ravnopravnu borbu za nastavak natjecanja, svatko u svom segmentu muzike.

Tko je od natjecatelja uhvatio svoju "vezu" za samu završnicu show programa "Nikad nije kasno" možete saznati ako u nedjelju u 19:55 sati budete uz program TV OBN, a iz ove TV kuće poručuju da je provod zagarantiran.