Film/TV
0

Početak prikazivanja filma "Zmije u avionu"

Sarajevo-x.com
Scena iz filma "Zmije u avionu"
Scena iz filma "Zmije u avionu"
Kino Unitic u Sarajevu od 2. februara u terminu od 20:30 donosi novo ostvarenje redatelja Davida R. Elisa, čiji smo redateljski rad imali priliku vidjeti u filmovim “Cellular”, “Konačna destinacija 2”, te kao člana produkcijske ekipe fenomenalnih ostvarenja poput “Knjige o džungli” i “Armagedon”.

Radi se izuzetno zanimljivoj drami “Zmije u avionu”. Samuel L. Jackson, glumac nominovan za Oskara zbog svoje izvanredne glume u filmu “Pulp Fiction”, ovoga puta nam se prikazuje u ulozi šarmatnog I opasnog agenta FBI-a.

Uz njega se pojavljuje zvijezda televizijskog serijala “Sopranos”, Julianna Margulies, te Nathan Phillips kojeg pamtimo iz velikog Mcleanovog hita “Wolf Creek”.

Agenti FBI-a Neville Flynn i John Sanders čuvaju svjedoka koji avionom leti na suđenje gangsteru Eddieju Kimu. Kako bi eliminirao opasnog svjedoka, Kim sredi da se u avionu nađu stotine opasnih zmija. Nakon što ubiju pilota, agenta Sandersa i još neke putnike, Flynn, članovi posade i putnici se udružuju da bi sredili zmije i sigurno spustili avion... No, na 30,000 milja iznad zemlje, zmije ipak nisu najsmrtonosnija stvar u ovom avionu...

Film je stekao toliko obožavatelja da se počelo pričati da je ovo 'film najotporniji na kritičare'. Kritičar Varietya istaknuo je da je film ‘upravo onakav kakav je i zamišljen da bude: blesav i histerično smiješan’.

U terminu od 18:00 najmlađa publika će i dalje imati priliku da uživa u obiteljskoj pustolovini Johna A. Davisa, animiranom filmu “Mravator”.