{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Početak prikazivanja filma "Looney Tunes: Ponovo u akciji"

14.1.2004. u 17:09
0
0
Početak prikazivanja filma "Looney Tunes: Ponovo u akciji"
0
Početak prikazivanja filma "Looney Tunes: Ponovo u akciji"
Nakon sedmodnevnog prikazivanja filma "Plavuša uzvraća udarac" Issa Film i Art Company na redovni repertoar sarajevskog kina Imperijal od 15. januara donose avanturističku porodičnu igrano animiranu komediju "Looney Tunes: Ponovo u akciji".
Rediteljski uradak iskusnog autora Joea Dantea, tvorca hitova "Jumanji" i "Moćni Joe Young" ide smjerom mega hitova "Tko je smjestio zeki Rodžeru" i "Space Jam" te ponovo na velikom ekranu sparuje najpoznatije animirane karaktere sa holivudskim zvijezdama.


Duško Dugouško, Patak Daća i ostala ekipa ovaj put igraju pored junaka hit serijala "Mumija" Brendana Frejzera, zvijezde TV serije "Darma i Greg" Džene Elfman, te trenutno ultra popularnog komičara Stevea Martina.


U filmu "Looney Tunes: Ponovo u akciji" Patak Daća daje otkaz u Hollywoodu sit sve sile pažnje koja odlazi Dušku Dugoušku i udružuje se sa nedavno otpuštenim kaskaderom Bobijem Delmontom. Neobični dvojac kreće na avanturu oko svijeta a njihova misija je pronaći nestali neprocjenjivi Plavi Dijamant kojeg je sakrio Bobbyev otac i ostati jedan korak ispred Duška Dugouška i direktorice studija koji su na njihovom tragu. Dodatni problem donosi činjenica da im je svima na tragu zli predsjednik ACME korporacije sa svojom ekipom animiranih pomagača...


Film "Looney Tunes: Ponovo u akciji" prikazivaće se od 15. januara na redovnom repertoaru kina Imperijal svaki dan od 18:00 i 20:15 sati. Issa Film i Art Company u saradnji sa kompanijom PIMS spremili su i jedno iznenađenje za sve gledatelje filma "Looney Tunes: Ponovo u akciji". Naime, svaki 100-gledatelj u kinu Imperijal biće nagrađen specijalnim poklon paketom u kojem će biti nekoliko pakovanja Kellogg's Pahuljica sa igračkama na temu filma i nekoliko kesica samoljepljivih sličica na temu filma "Looney Tunes: ponovo u akciji".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: