{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počeo reality show "Big Mama House"

S
26.10.2008. u 09:03
0
479
Počeo reality show "Big Mama House"
0
Počeo reality show  "Big Mama House"
Sinoć je na OBN Televiziji počela nova verzija bosanskog "Big Brothera", reality showa nazvanog "Big Mama House". Uz nekolicinu navijača ispred kuće, novi stanari su ušli u kuću Velike Mame (Selma Krifica) u kojoj će provesti sljedećih devet sedmica.
Jučer navečer ispred kuće Velike Mame održana je svečana manifestacija za vrijeme koje su u kuću Velike Mame ušli stanari. Igra šarenih reflektora, limuzine, nekolicina veselih i bučnih navijača, novinari i VIP gosti, bili su "uvertira" u priču koja je uslijedila.

Kandidati reality showa OBN televizije, Big Mama House, konačno su se sreli sa svojom Velikom Mamom Selmom Krificom i krenuli u novu pustolovinu koja će trajati sljedećih devet sedmica. U kuću je ušlo pet djevojaka: Slađana Petrušić Slađa, Hana Hadžiavdagić, Alma Tucaković, Martina Kordić i Maja Osmanović, te pet mladića: Amel Ćurić, Marin Ivanović Stoka, Milan Radonjić, Husein Ćordić i Feđa Đedović.

Ispred novoga doma dočekali su ih voditelji OBN televizije Dejana Rosuljaš i Vjekoslav Kramer. Nakon kratkog predstavljanja svakog od kandidata i upoznavanja s njima, kandidate su Vjeko i Dejana uputili u kuću.U njoj su se kandidati po prvi puta susreli i upoznali, budući da su njihova imena bila strogo čuvana tajna, a i oni su prije dolaska u kuću boravili u svojevrsnoj "karanteni" kako se ne bi mogli sresti.

U sljedećih devet sedmica pri realizaciji dnevnih, odnosno, sedmičnih zadataka, njihova spretnost, fleksibilnost, ali i domišljatost bit će stavljeni na kušnju. Na OBN televiziji moći ćete pratiti život ovih stanara, glasati za njih i odlučivati o njihovoj sudbini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: