Čuveni Fazlinovići
130

Počelo emitiranje novih epizoda "Lud, zbunjen, normalan": Vraćaju se Šefika i Čombe

E. Sk.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Emitiranje novih nastavaka hit serije ''Lud, zbunjen, normalan'' počeli su jučer na hrvatskoj Novoj TV. Urnebesnu porodicu Fazlinović gledaoci mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 20:15 sati.

Nove epizode čiji scenarij potpisuje Feđa Isović vratit će neke stare likove koji su ostavili pečat. Tako se u novim nastavcima vraća Šefika, kućna pomoćnica, dominantnija i čvršća, a njena riječ će puno više značiti u kući Fazlinovića. Ovu ulogu utjelovit će, kao i do sada, poznata bh. glumica Jasna Žalica.

Dio glumačke ekipe je i hrvatska glumica Bojana Gregorić-Vejzović koja je jučer proslavila 48. rođendan.

"Snimanje za nove epizode serije 'Lud, zbunjen, normalan' bilo je kratko i slatko, gostovat ću samo u jednoj epizodi. Ekipa je sjajna i baš sam požalila što se nismo malo duže družili. Drago mi je da sam barem na blic bila dio ove već legendarne TV ekipe sa sjajnim Mustafom Nadarevićem i divnim Moamerom Kasumovićem", kazala je Gregorić-Vejzović za Klix.ba.

Osim Žalice, u novim nastavcima vraća se i urnebesni Čombe kojeg igra Miraj Grbić. Njega će publika u seriji moći vidjeti kako pokreće novi biznis, uz svoju desnu ruku Refku kojeg će odigrati glumac Goran Navojec.

Izetov unuk Džebra, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, no Džebra je sklon i upuštanju u sitne prevare, čime dokazuje da je od loze Fazlinovića. Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesuje. Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo.