|

Počela prodaja ulaznica za drugo izdanje AJB DOC Film Festivala

Počela prodaja ulaznica za drugo izdanje AJB DOC Film Festivala
150
E. Lj.
18.9.2019. u 15:19
0
komentara
150

dijeljenja
Počela prodaja ulaznica za drugo izdanje AJB DOC Film Festivala
Drugo izdanje AJB DOC Film Festivala bit će održano od 20. do 24. septembra, a karte za sve projekcije puštene su u prodaju.
Cjelokupan program festivala bit će prikazan u Multiplexa Cinema City, a karte možete kupiti u Box Officeu Multiplexa Cinema City svaki dan od 11 do 21 sat.

Cijena karte za projekciju jednog filma je 5 KM.

Za karte vlada veliko interesovanje i gotovo su rasprodate projekcije filmova "Lakonoga" Lejle Zvizdić, "Kuća Male Zvijezde" Slađane Lučić i "Nevjerovatno putovanje" Alvara Gonzalez-Allera i Olivera Valentea.

"Ne postoji ograničenje za maksimalan broj ulaznica koje se mogu kupiti, a kako biste izbjegli gužve, osigurajte svoje karte na vrijeme", poručili su organizatori.

Program projekcija AJB DOC Film Festivala i sinopsisi filmova dostupni su na službenoj web stranici AJB DOC-a. AJB DOC je međunarodni festival dokumentarnog filma koji će biti održan u Sarajevu od 20. do 24. septembra. Festival organizira televizijska kuća Al Jazeera Balkans, u saradnji s Al Jazeera Media Networkom i Al Jazeera Media Institutom iz Dohe.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.