Junakinje ponovo u akciji
10

Počela je nova sezona crtanog filma "Lola i Mila" čiji je tvorac Sergej Ćetković

Piše: Selma H.P.
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nova sezona crtanog filma "Mila i Lola" čiji su tvorci popularni crnogorski pjevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina Ćetković počela je danas na njihovom YouTube kanalu.

Glavne junakinje Lola i Mila ponovo su akciji, a nove dogodovštine, nove avanture i novi uzbudljivi likovi očekuju vas u novoj sezoni.

"Počela je nova sezona Lola i Mila! Pratite nas svakog dana na dječijem kanalu Pikaboo i našem YouTube kanalu! Uživajte", napisao je Sergej Ćetković na svom Instagram profilu.

Na ideju izrade crtanog filma Sergej i njegova supruga Kristina došli su jer su primijetili da danas na TV-u ne možete pogledati normalni crtani film., te da su crtani filmovi danas prilično destruktivni.

"Prošle godine želja moje supruge je bila da pokloni slikovnicu, prije svega našoj djeci, a onda svoj ostaloj. Onda smo iz te male čiste ideje krenuli u jednu širu priču koja je vremenom sazrijevala i oživjela ta dva lika o kojima smo govorili u slikovnici "Šta je slađe od kolača". Svakodnevnicu naših kćeri, njihove avanture sastavili smo i napravili repertoar. Sve smo to uradili uz jednu ozbiljnu analizu i s predumišljajem vodili računa da bude prilagođeno djeci tog uzrasta, da bude edukativno i da ima poruku", rekao je Sergej Ćetković nedavno u intervjuu za Klix.

Ono što je specifično za ovajh crtani film jeste da su glavne junjakinje njihove kćerke: osmogodišnja Lola i šestogodišnja Mila, koje su od početka mami i tati bile desna ruka i pravi saradnici.