Film/TV
0

Pobjednik serijala "Kerozin" dobit će nov automobil

Sarajevo-x.com
Nakon što je u protekla 3 mjesca predstavljeno 13 kandidata iz cijele BiH koji se zajedno sa svojim četverotočkašima takmiče za titulu Kerozin Auto BiH i nagradu novi automobil, došlo je vrijeme kada će se saznati koji je to automobil osvojio simpatije gledalaca.

Finalana emisija na programu Federalne televizije emitirat će se u subotu, 12. januara sa početkom u 17:30 sati, a tada će biti i predstavljen pobjednik serijala.

"Serijal emisija Kerozin u kratko vrijeme postigao je odličnu gledanost. U proteklih nekoliko mjeseci zajedno sa svojom ekipom proputovao sam cijelu BiH, od Banje Luke, Mostara, Ugljevika, Zenice, a sve kako bi gledaocima prikazali neobične ljude i neobične automobile. Moram reći da je emisija prvenstveno zadobila simpatije muškog dijela publike, ali pouzdano znam da je i ljepši spol pratio emisiju upravo zbog njenog koncepta, koji je neobičan i pristupačan širokom spektru publike", kaže autor serijala Boris Cigler.

U subotu 12. 01. u 17.30 gledaoci će saznati koji će kandidat ponijeti titulu "Kerozin Auto BiH" i dobiti potpuno nov automobil Dacia Logan koji dodjeljuje Federalna televizija.