Film/TV
4

"Pirati! Banda nepoželjnih" u multiplexu Ekran Zenica

Klix.ba
Multiplex Ekran Zenica od 26. aprila. nastavlja sezonu svjetskih premijera urnebesnom animiranom komedijom "Pirati! Banda nepoželjnih" i ekranizacijom voljene bajke "Ogledalce, ogledalce", koja će očarati sve generacije.

Direktno iz studija Sony Pictures Animations, koji nam je predstavio hitove kao što su "Sezona lova", "Oblačno s ćuftama" i "Divlji valovi" dolazi nevjerovatna piratska avantura

"Pirati! Banda nepoželjnih!". Kapetan Pirata kreće u misiju kako bi porazio svoje ljute neprijatelje Blacka Bellamyja i Cutlass Liz u kategoriji Najboljeg pirata godine. Potraga će kapetana i njegovu otkačenu ekipu odvesti od obala Krvavog otoka sve do maglovitih ulica viktorijanskog Londona.

Termini prikazivanja svaki dan od 14:30, 16:30 i 18:30 sati. Subotom i nedjeljom i dodatni termin od 12:30 sati.

     Program Multiplexa Ekran 26. aprila će oživjeti jedna od najvoljenijih bajki svih vremena u spektakularnoj komediji koja će zabaviti sve generacije  "Ogledalce, ogledalce", u kojoj glavnu ulogu Snjeguljice igra Lily Colins, a oskarovka Julia Roberts igra zlu kraljicu. Ovo je svjež i zabavan remake klasične bajke gdje princa glumi Army Hummer, kralja igra Sean Bean, a kraljicinog smotanog slugu Brightona igra Nathan Lane. 

Kad voljeni kralj nestane, njegova nemilosrdna žena će preuzeti kontrolu nad kraljevstvom i držat će lijepu 18-godišnju pastorku Snjeguljcu skrivenu u palati. Ali kada princeza privuče pažnju šarmantnog i bogatog princa, ljubomorna kraljica će protjerati djevojku u obližnju šumu. Tamo će je prihvatiti banda buntovnih, ali dobrodušnih patuljaka i Snjeguljica će postati hrabra mlada žena, odlučna u tome da spasi svoju zemlju od kraljice.

Uz pomoć svojih novih prijatelja, ona će žustro krenuti u akciju da vrati ono što joj po pravu pripada i da ponovo osvoji svog princa u ovoj magičnoj avanturi i komediji koja je očarala publiku širom svijeta.

Termini prikazivanja svaki dan od 15:00, 17:00, 19:00 i 21:00 sat.