Kćerka Michaela Jacksona
2

Paris Jackson će se pojaviti u novoj sezoni serije "American Horror Story"

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kćerka Michaela Jacksona Paris Jackson dobila je glumačku ulogu u seriji "American Horror Story". Prema TMZ-u, pojavit će se u bar jednoj epizodi sezone koja nosi naziv "Double Feature".
Kreator Ryan Murphy najavio je 10. sezonu serije još u martu Instagram videom na kojem se vidi najavni poster. Također, reditelj je otkrio kako će se u seriji pojaviti još jedna glumica slavnih roditelja - Kaia Gerber - kćerka modela Cindy Crawford.

U seriji će glumiti Murphyjeva muza Sarah Paulson i zvijezda filma "Sam u kući" Macaulay Culkin, kao i omiljeni likovi franšize Evan Peters, Lily Rabe, Finn Wittrock, Angelica Ross, Leslie Grossman i Billie Lourd. Paulson je nedavno na Twitteru pokazala svoju roze kosu, koju je ofarbala za ulogu u seriji.

Iako radnja nove sezone tek treba biti najavljena, reditelj serije "Glee" obećava "dvije strašne priče" - jednu "pored mora", a drugu "pored pijeska".

Detalji o liku Paris Jackson, kao i tačan broj epizoda u kojima će gostovati, još uvijek su tajna.

Međutim, ova uloga nije prvi angažman koji je manekenka i pjevačica imala u horor žanru. Jackson je otvorila 3. sezonu serije "Scream: The TV Series", zasnovane na hvaljenoj seriji tinejdžerskih filmova Wesa Cravena.