Film/TV
0

Pamela Anderson u novoj dokumentarnoj TV seriji

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Život bivšeg Playboyevog modela, Pamele Anderson bit će prikazan u formi dokumentarne serije na E! (Entertainment) televiziji, navodi se u obavještenju ove TV mreže.

Polusatna serija, pod nazivom “Pamela” bit će emitovana na američkoj kablovskoj TV mreži za vrijeme ljetnih mjeseci.

Život zvijezde serije “Baywatch” uvijek je punio stranice tabloida, a Andersonovoj su uvijek za petama bili paparaci. Status filmske zvijezde Pamela je dobila još kao nagi model i glumica humoristične TV serije “Home Improvement” da bi kasnije u devedesetim postala zvijezda zahvaljujući TV seriji o spasilačkoj patroli, “Baywatch”.

Četrdesetogodišnja Pamela Anderson je u novije vrijeme glumila u TV seriji “V.I.P”.

Ipak je bivša Playboyeva zečica javnosti najpoznatija po brojnim ljubavnim aferama zajedno sa svoja tri braka, počevši od onog sa rock muzičarem, Tommy Leejem, sa kojim ima dvoje djece. Porno video uradak koji sadrži eksplicitne seksualne scene između Leeja i Andersonove je bio postavljen na Internetu u kasnim devedesetim. Bivši model se potom razveo od muzičara.

Andersonova se udala za pjevača Kid Rocka 2006. godine, ali se par razveo šest mjeseci poslije. U oktobru prošle godine zvijezda se udala za Ricka Salomona, ali je brak okončan u martu ove godine, objavljuje Reuters.

Vezani članci