Film/TV
0

Pamela Anderson: Ne želim više glumiti

NINA/Sarajevo-X
Pamela Anderson je izjavila da ne želi više glumiti, nakon lažne vijesti da je trebala prihvatiti ulogu u novom filmu "No Rules".

Obožavatelji Pamele Anderson ugodno su se iznenadili kad su neki dan pročitali da je njihova ljubimica prihvatila ulogu u novom filmu "No Rules". Njihovo iznenađenje je potpuno razumljivo kad se zna da je ljepotica samo nekoliko dana prije izjavila da odlazi u glumačku mirovinu, no, veselje im je bilo kratkog daha jer je sama glumica demantirala vijest i rekla da je riječ o čistoj gluposti.

Gostujući u američkoj TV emisiji "E! News Live" Pamela je ponovila kako je gluma dio njezine prošlosti. "Ne želim više glumiti. U mirovini sam. Uvijek sam govorila da ću se povući s filmskog platna kada moji sinovi krenu u školu", izjavila je Pamela.

No, usprkos tome što lijepu Pamelu nećemo više moći gledati, u njezinom glasu ćemo i dalje uživati jer ga trenutno posuđuje glavnoj junakinji animirane serije "Stripperella", a za one koji se boje da će Pamela sjediti kod kuće besposlena, treba napomenuti da će ove godine pokrenuti i vlastitu modnu liniju.

Vezani članci