Narukvice s bar kodovima
59

Otvoreno akreditovanje za 11. Omladinski Film Festival Sarajevo

E.S.
Omladinski Film Festival Sarajevo (OFF) koji će biti održan od 6. do 10. septembra svim akreditovanim učesnicima i gostima od ove godine će umjesto akreditacija dodjeljivati festivalske narukvice sa jedinstvenim bar kodovima.

Prijava za akreditovanje i izdavanje propusnica i narukvica za jedanaeseto izdanje OFF-a je otvoreno i trajat će do početka Festivala. Prijaviti se mogu svi uključujući srednjoškolce, studente, mediji, filmski profesionalci, ali i filmoljupci koji žele posebne festivalske pogodnosti.

Ovogodišnji Box Office festivala, ured za goste i akreditacije će biti smješten u Bosanskom kulturnom centru (BKC) Sarajevo i bit će otvoren od 28. augusta od kada će se moći kupiti i karte u pretprodaji.

OFF je već do sada putem saradnje sa srednjim školama u KS izdao blizu 200 besplatnih propusnica OFF High School.

Festival je za goste i posjetioce Festivala u promet stavio tri vrste narukvica koje se, zavisno od kategorije, mogu kupiti ili dobiti besplatno. Kupovina narukvica propusnica je moguća i tokom Festivala.

Black Bracelet-All Acces, pristup svim lokacijama i podizanje besplatnih karata za sve projekcije i programe Festivala, a maksimalan broj karata po projekciji/programu koji nosioci ovih narukvica mogu podići je šest.

Cijena u iznosu 50 KM narukvica će omogućiti besplatan ulaz na sve Festivalske programe i besplatnu konzumaciju pića na Festivalskim zabavama, kao i druženje sa specijalnim gostima Festivala.

Nosioci ovih narukvica će uživati i u poklonima festivala i partnera. Red Bracelet narukvica omogućava besplatan pristup svim takmičarskim programima Festivala i festivalskim zabavama i događajima. Broj karata po projekciji/programu koji nosioci ovih narukvica mogu podići je dva. Važno je napomenuti da narukvica ne omogućava ulazak na projekciju bez besplatne karte koja se mora podići u Box Office Centru Festivala.

Yellow Bracelet narukvica omogućava pristup svim Festivalskim projekcijama/programima i događajima s tim da ona ne omogućava podizanje besplatnih karata za druge goste jer je maksimalan broj karata po projekciji jedan.