|

Otvoreno akreditovanje za 11. Omladinski Film Festival Sarajevo

Otvoreno akreditovanje za 11. Omladinski Film Festival Sarajevo
59
E.S.
8.7.2019. u 12:56
0
komentara
59

dijeljenja
Otvoreno akreditovanje za 11. Omladinski Film Festival Sarajevo
Omladinski Film Festival Sarajevo (OFF) koji će biti održan od 6. do 10. septembra svim akreditovanim učesnicima i gostima od ove godine će umjesto akreditacija dodjeljivati festivalske narukvice sa jedinstvenim bar kodovima.
Prijava za akreditovanje i izdavanje propusnica i narukvica za jedanaeseto izdanje OFF-a je otvoreno i trajat će do početka Festivala. Prijaviti se mogu svi uključujući srednjoškolce, studente, mediji, filmski profesionalci, ali i filmoljupci koji žele posebne festivalske pogodnosti.

Ovogodišnji Box Office festivala, ured za goste i akreditacije će biti smješten u Bosanskom kulturnom centru (BKC) Sarajevo i bit će otvoren od 28. augusta od kada će se moći kupiti i karte u pretprodaji.

OFF je već do sada putem saradnje sa srednjim školama u KS izdao blizu
200 besplatnih propusnica OFF High School.

Festival je za goste i posjetioce Festivala u promet stavio tri vrste narukvica
koje se, zavisno od kategorije, mogu kupiti ili dobiti besplatno. Kupovina narukvica propusnica je moguća i tokom Festivala.

Black Bracelet-All Acces, pristup svim lokacijama i podizanje besplatnih
karata za sve projekcije i programe Festivala, a maksimalan broj karata po projekciji/programu koji nosioci ovih narukvica mogu podići je šest.

Cijena u iznosu 50 KM narukvica će omogućiti besplatan ulaz na sve Festivalske programe i besplatnu konzumaciju pića na Festivalskim zabavama, kao i druženje sa specijalnim gostima Festivala.

Nosioci ovih narukvica će uživati i u poklonima festivala i partnera.
Red Bracelet narukvica omogućava besplatan pristup svim
takmičarskim programima Festivala i festivalskim zabavama i događajima.
Broj karata po projekciji/programu koji nosioci ovih narukvica mogu podići je
dva. Važno je napomenuti da narukvica ne omogućava ulazak na projekciju bez besplatne karte koja se mora podići u Box Office Centru Festivala.

Yellow Bracelet narukvica omogućava pristup svim Festivalskim projekcijama/programima i događajima s tim da ona ne omogućava podizanje besplatnih karata za druge goste jer je maksimalan broj karata po projekciji jedan.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.