Otkrijte tajnu kako ostati Zauvijek mlad

S
Sponzorirani članak
13.12.2011. u 12:00
0
0
Otkrijte tajnu kako ostati Zauvijek mlad
0
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Humoristično-porodični sitkom u 28 epizoda, Zauvijek mlad sa Aljošom Vučkovićem i Nadom Abrus u naslovnim ulogama, počinje od 22. decembra u programu TV1 Mreže.
Nova serija, iz 2010. godine, osim poznatih glumačkih imena iz Srbije, ugostila je i brojne umjetnike iz BiH i Hrvatske te se u ostalim ulogama pojavljuju: Gordana Jošić Gajin, Haris Burina, Mirvad Kurić, Zorana Bečić, Marija Omaljev, Suzana Mančić, Dragan Kojić, Mirsad Tuka, Ivan Nikolić.

Slaviša i Sandra su u braku već 30 godina. Oboje su velike glumačke zvijezde, slavljene i hvaljene na sve strane. On je u godinama i ima paničan strah od starosti. Potvrdu da još nije za ''staro gvožđe'' traži u osvajanju uglavnom dosta mlađih žena. Ipak, kada se dogodi da mu se neka žena otvoreno ponudi, on se preplašeno povlači.

Njegova supruga Sandra je dama. Ona je dominantana, energična, duhovita, lukava i ljubomorna. Za razliku od Slaviše, čvrsto stoji na zemlji. Uvjerena je da njihov zajednički život opstaje tolike godine samo zato što se ona trudi. Sve Slavišine zavodničke akcije raskrinka. Utorkom se karta.
Njihov odnos intrigira sve generacije. Djeci su zabavni, a starije generacije se prepoznaju u odjavnoj replici: ''Kakva dosada, kakva monotonija! Kakva dosada! Uvjek ja i ti, ti i ja…'', koja ih podsjeća na njihov brak u kojem se i pored svega oni i dalje vole…

Babići žive u Ulici Javora u zgradi u kojoj i zidovi imaju uši. Kroz njihov stan stalno defiliraju komšije, a kućna pomoćnica Buba često stvori zabunu prenoseći pogrešne informacije. Onaj koji uvijek ima najtačnije informacije je portir Struja (Haris Burina). On nikada ne spava i ne ide na odmor. Opsjednut je elektricitetom. Radi na svom velikom pronalasku.

Ova plejada likova svakodnevno ima razne zgode i nezgode koje obiluju gegovima, vrcavim humorom i ironijom.

Zavirite i vi iza vrata glumačke porodice Babić - Krpan i otkrite tajnu kako ostati zauvijek mlad. Serija će biti emitirana od utorka do četvrtka u 21:05 na TV1 Mreži.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: