Kontroverzna drama
1

Otkazano snimanje druge sezone kontroverzne HBO-ove serije "The Idol"

L. R.
Screenshot/Youtube
Screenshot/Youtube
Kontroverzna HBO-ova serija "The Idol" otkazana je nakon samo jedne sezone.
Kako otkrivaju strani mediji, serija neće imati svoj nastavak. Naime, producenti i kreatori su nakon dugo razmišljanja odlučili da neće nastaviti sa snimanje druge sezone.

"Serija 'The Idol' je bio jedan od HBO-ovih najprovokativnijih originalnih programa i zadovoljni smo snažnim odazivom publike. Zahvalni smo kreatorima, glumcima i ekipi na njihovom nevjerojatnom radu", poručili su iz HBO-a.

Kontroverzna drama, koju zajedno kreirali pjevač Abel Tesfaye (The Weeknd) i Sam Levinson iz popularne serije "Euphoria", postala je ozloglašena zbog divljih scena seksa i golotinje.

U izvješću Rolling Stonea, seriju su opisali kao haotično okruženje snimanja i nazvali je fantazijom za mučenje i silovanje, a britanski medij GQ istaknuo je da serija ima "najgoru scenu seksa u historiji". Serija je također dospjela na naslovnice kada je smanjena sa šest na pet epizoda nakon odlaska redateljice Amy Seimetz.

Glavnu ulogu u seriji ostvaraje kćerka Johnny Deppa, Lilly-Rose Depp, koja glumi problematičnu pop zvijezdu koja je završila u "vlasništvu" vođe kulta kojeg glumi popularni pjevač The Weeknd.