Film/TV
0

Osvojite ulaznice za film "Žena u crnom 2: Anđeo smrti" u Mostaru

Klix.ba
Dva čitatelja portala Klix.ba osvojit će po dvije ulaznice za film "Žena u crnom 2: Anđeo smrti", koji se prikazuje u Cinestaru Mostar od 19. do 25. februara.
Svoje ime, prezime i kontakt pošaljite na mail [email protected] sa naznakom CineStar.

London, Drugi svjetski rat. Grupa od osmero školske djece, za koju se brinu direktorica škole Jean Hogg (Helen McCrory) i mlada učiteljica Eve Parkins (Phoebe Fox), evakuirana je na selo. S njima se nalazi i Edward (Oaklee Pendergast), traumatiziran smrću majke u bombaškom napadu nacista.

U vozu se upoznaju s Harryjem Burnstowom (Jeremy Irvine), RAF pilotom koji također putuje u isto mjesto, selo Crythin Gifford, gdje će Londončani pronaći utočište u kući Eel Marsh. Jean i Eve su u šoku kad ugledaju njihov oronuli novi dom. Eve loše spava, stalno je bude čudni šumovi i loši snovi.

Sljedeće jutro nagovori Toma (Jude Wright) i Jamesa da se igraju s Edwardom koji je onijemio nakon što je izgubio majku. Harry se također pojavi kako bi provjerio kako su Eve i ostali, a mlada učiteljica mu povjeri svoj loši osjećaj o kući. Kasnije iste večeri Eve opet čuje šum koji joj je omeo san – zvuk stolice za ljuljanje. U Niko ne zna kako ih iz sjene promatra zlokoban duh – Žena u crnom.