{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Osvojite ulaznice za film "Trilogija različita: Pobunjena" u CineStaru Mostar

17.3.2015. u 11:51
0
6
Osvojite ulaznice za film "Trilogija različita: Pobunjena" u CineStaru Mostar
0
Portal Klix.ba i CineStar Mostar nagrađuju dva čitatelja sa po dvije ulaznice za film "Trilogija različita: Pobunjena", koji je na repertoaru mostarskog multipleksa od 19.03. do 25.03.
Ako želite ulaznice pošaljite vaše ime, prezime i broj telefona na mail [email protected] sa naznakom Nagradna igra CineStar.

Nakon što su razotkriveni kao Različiti, ljudi koji se ne uklapaju ni u jednu od pet frakcija - Tris (Shailene Woodley) i Four (Theo James) u bijegu su od Jeanine (Kate Winslet), vođe klase Erudita žedne moći.

Kada izdajničke trupe Neustrašivih pod zapovjedništvom Jeanine poharaju ruševine distopijskog Chicaga okupljajući Različite, Tris i Four pokušavaju u gradu naći saveznike među frakcijama Iskrenih, Dobronamjernih, frakcije Nijekanja i Neustrašivih kao i među onima koji ne pripadaju nijednoj frakciji.

Mada tužna i mučena krivnjom zbog nasilne smrti roditelja i prijatelja, Tris pokušava otkriti tajnu zbog koje su se žrtvovali i koja objašnjava zašto Jeanine neće odustati dok ju ne ulovi. Očajnički nastojeći izbjeći bol i gubitak voljenih, Tris se suočava s najmračnijim izazovima i strahovima tražeći ključ tajni iz prošlosti i naposljetku budućnosti njihova svijeta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: