Nagradna igra
0

Osvojite ulaznice za film "Spider-Man: Daleko od kuće" u multipleksu Cinema City u Sarajevu

E. LJ.
Portal Klix.ba u saradnji s kinom Cinema City i Con fimom nagrađuje čitatelje gratis ulaznicama za prvu sedmicu prikazivanja filma "Spider-Man: Daleko od kuće" u multipleksu Cinema City u Sarajevu.

"Spider-Man: Daleko od kuće" (Spider-Man: Far from Home) je akciona avantura koja se radnjom direktno nastavlja na hit "Osvetnici: Završnica" i kao takav predstavlja spektakularan kraj 3. faze Marvel Cinematic Universea. Omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu, a o čemu će se tačno raditi u blockbusteru kojeg s nestrpljenjem očekujemo pogledajte u ovoj najnovijoj kino najavi.

U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet fantastični Samuel L. Jackson dok je u ulozi Mysteria Jake Gyllenhaal koji se na ovaj način pridružio uistinu impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svijetu.

Con film i Klix.ba poklanjaju 3x2 ulaznice za sarajevski Cinema City.

petak, 5.juli - 2 gratis ulaznice za termin u 18 sati

subota, 6. juli - 2 gratis ulaznice za termin u 18 sati

nedjelja 7. juli - 2 gratis ulaznice za termin u 18 sati

Ukoliko želite pogledati ovaj film javite nam se na e-mail [email protected] te navedite svoje podatke ( ime, prezime, željeni termin i broj telefona) uz naznaku "Spider-Man". Dobitnici svoje ulaznice preuzimaju na blagajni kina najkasnije pola sata prije projekcije filma uz pokaz ličnog dokumenta.