{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Osvojite ulaznice za film "Escape room" i zabavite se u sarajevskom Escape roomu

Klix.ba
5.2.2019. u 15:28
0
2
Osvojite ulaznice za film "Escape room" i zabavite se u sarajevskom Escape roomu
0
 
Klix.ba, Con film i Fox in a Box vode vas na projekciju filma "Escape room" u Cinema City i ultimativnu zabavu u sarajevskom Escape roomu.
Šta kada društvena igra u kojoj grupa igrača u tematski uređenom prostoru zajedničkim snagama rješava zagonetke, popularnog naziva Escape Room, postane stvarna borba za život. Upravo se to događa igračima u filmu istoimenog naziva "Escape Room" koji su, zaigravši ovu misterioznu igru ni ne znajući, zaigrali na život ili smrt.

"Escape Room" kreće sa prikazivanjem u svim bh. kinima od 7.februara u distribuciji Con Filma, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH. Hit triler naći će se na repertoaru multiplexa Cinema City u Sarajevu, koji je u suradnji sa Con film i Fox in box prave nagradnu igru za posjetioce projekcija filma gdje će u prvih sedam dana prikazivanja svaki dan jedan od gledaoca osvojiti vaučer za pet osoba za jednu igru u Fox in a Box, dok će pratitelji sarajevskog Escape rooma u toku prikazivanja filma imati priliku osvojiti i gratis ulaznice za projekcije filma u Cinema City na zvaničnoj FB stranici Fox in a Box.

Ako želite pogledati ovaj film i zabaviti se s prijateljima u sarajevskom Escape roomu javite nam se na e-mail [email protected], napišite nam šta se događa igračima u filmu "Escape room" i navedite svoje podatke (ime, prezime, željeni termin i broj telefona) uz naznaku "Escape room".

Na projekciju filma vas vodimo 9. februara u 18:25 sati i poklanjamo vam 5 ulaznica za jednu igru u Fox in a Box. Vaučer za pet igrača možete iskoristiti za igru prema izboru s tim da se temin mora unaprijed naručiti prema raspolaganju istih u Fox in a box.

Dobitnik, koji će o tome biti obavješten telefonom, svoju nagradu podiže pola sata prije projekcije filma na blagajni Cinema Cityja uz pokaz ličnog dokumenta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: