U kinima od 13.12.
0

Osvojite ulaznice za crtani film "Spider-Man: Novi svijet" u Cinema Cityju

Klix.ba
Novi nastavak Spider-Mana naziva "Novi svijet" krenut će s prikazivanjem u bh. kinima od 13. decembra. Continental film i Klix.ba poklanjaju ulaznice za prikazivanje u sarajevskom Cinema Cityju.

Phil Lord i Christopher Miller, kreativni umovi koji stoje iza hitova Lego film i 21 Jump Street, svoju kreativnost i jedinstveni talent unose u novog animiranog Spider-Mana sa svježom vizijom za istu, ali istovremeno i skroz drugačiju, revolucionarnu priču koja će zateći fanove.

Za potrebe sinhronizacije animiranog filma, koji će se u bh. kinima u originalnoj titlovanoj te u sinhroniziranoj verziji u 2D i 3D formatima, okupljena je cijela plejada vrhunskih glumaca, voditelja i muzičara iz regiona koji će svojim glasovima i glumačkim izvedbama ovaj animirani hit, osim starijoj ekipi, približiti i nešto mlađoj publici.

"U novu Spider-Man priču nas uvodi tinejdžer iz Brooklyna Miles Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spider-Man svijeta. Milesu bi mogli pozaviditi mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svijetu koji ga podučava ni manje ni više nego spašavanju svijeta. Ali, stvari nisu onakve kakvim se čine, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spider-Man priča natjerat će vas da preispitate sve što ste do sada znali o Peteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spider-Mana", stoji u saopćenju.

"Spider-Man: Novi svijet" kreće s prikazivanjem u multiplexima Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banja Luci, Cinestarima u Mostaru, Tuzli i Bihaću, Ekran u Zenici, te Andrićgrad u Višegradu, te kinima u Prijedoru, Trebinju, Maglaju i Foči.

U multiplexu Cinema City u Sarajevu održat će se i ekskluzivna premijera filma u utorak 11. decembra u 2D titlovanoj verziji u večernjem terminu s raznim aktivnostima za fanove, a u srijedu 12. decembra sve generacije gledatelja očekuju pretpremijerne projekcije filma u 3D sinhronizovanoj verziji kao i u Cinestar BH u Mostaru, Tuzli i Bihaću.

Tarik Filipović, Goran Grgić, Adnan Prohić, Nina Violić, Ivan Šarić, Željko Bebek, Miroslav Ćiro Blažević, Marko Marković, Srđan Timarov, Đurđina Rajić Djixx, Dragan Vujić Vujke, Nika Ilčić, Filip Milenkov Ćofi, Dušan Srbljak samo su neka od imena koja su zaslužna za sinhroniziranje verzije filma filma, a zbog njihove fantastične izvedbe i oni malo stariji će sigurno poželjeti pogledati upravo ovu animiranu verziju filma.

Iza američke sinhronizacije stoji također impozantan popis imena kao što su Nicolas Cage, Jake Johnson, Mahershala Ali, Hailee Steinfeld i mnogi drugi.

Ako želite pogledati film u premijernom i pretpremijernom terminu 11. i 12. decembra u kinu Cinema City, javite nam se na e-mail [email protected] i navedite svoje podatke (ime, prezime, željeni termin i broj telefona) uz naznaku "Spider-Man: Novi svijet".

Termini:

Utorak, 11. decembar, 20:30 sati (dvije gratis ulaznice za jednog čitatelja, 2D titlovano)

Srijeda, 12. decembar, 15:40 sati (dvije gratis ulaznice za dva čitetelja, 3D sinhronizirano)

Dobitnici, koji će o tome biti obavješteni telefonom, svoje ulaznice preuzimaju na blagajni kina najkasnije pola sata prije projekcije filma uz pokaz ličnog dokumenta.