Osvojite ulaznice za crtani film Angry Birds 2

Osvojite ulaznice za crtani film Angry Birds 2
0
Klix.ba
14.8.2019. u 07:09
0
komentara
0

dijeljenja
Portal Klix.ba i Continental Film kroz još jednu nagradnu igru dodjeljuju šest ulaznica za animirani film Angry Birds 2 u sarajevskom Cinema Cityju.
U filmu "Angry Birds film 2" rat, koji između ptica i svinja i dalje traje, biva prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba sreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i svinje moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobijediti prijetnju koja im se približava. Hoće li u tome uspjeti ili će ih njihove međusobne razmirice u tome spriječiti otkrit će film o pticama koje obožavamo ljutiti.

Klix.ba i Continental Film dodjeljuju šest ulaznica, odnosno 3x2 ulaznice. Dostupne su po dvije ulaznice za projekcije u petak, 16.8. (3D), subotu 17.8. i nedjelju 18.8. Sve projekcije su u 16:20 sati.

Čitatelji koji žele da se okušaju u nagradnoj igri trebaju na mail [email protected] sa naznakom "Angry Birds" postali ime, prezime, datum željenog termina i broj telefona.

Dobitnici svoje ulaznice podižu pola sata prije projekcije filma na blagajni Cinema City uz pokaz ličnog dokumenta.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.