Cinema City
0

Osvojite ulaznice za crtani film Angry Birds 2

Klix.ba
Portal Klix.ba i Continental Film kroz još jednu nagradnu igru dodjeljuju šest ulaznica za animirani film Angry Birds 2 u sarajevskom Cinema Cityju.

U filmu "Angry Birds film 2" rat, koji između ptica i svinja i dalje traje, biva prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba sreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i svinje moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobijediti prijetnju koja im se približava. Hoće li u tome uspjeti ili će ih njihove međusobne razmirice u tome spriječiti otkrit će film o pticama koje obožavamo ljutiti.

Klix.ba i Continental Film dodjeljuju šest ulaznica, odnosno 3x2 ulaznice. Dostupne su po dvije ulaznice za projekcije u petak, 16.8. (3D), subotu 17.8. i nedjelju 18.8. Sve projekcije su u 16:20 sati.

Čitatelji koji žele da se okušaju u nagradnoj igri trebaju na mail [email protected] sa naznakom "Angry Birds" postali ime, prezime, datum željenog termina i broj telefona.

Dobitnici svoje ulaznice podižu pola sata prije projekcije filma na blagajni Cinema City uz pokaz ličnog dokumenta.