Cinema City
0

Osvojite ulaznice za američki horor "Slender Man"

Klix.ba
Klix.ba i Continental Film poklanjaju 3x2 ulaznice uz prigodnu majicu za film Slender Man koji se od 23. augusta prikazuje u Cinema Cityju.

Slender Man se prvi put pojavio 2009. godine u obliku jezivog mema i vrlo brzo je zaludio mlade širom svijeta. Njegov lik munjevito se proširio internetom i postao ultimativni hit i izvor inspiracije za razne horor priče. Slender Man se povezuje s misterioznim nestajanjima, s najvećim strahovima i naravno – okrutnim stradanjima. Ova misteriozna figura koja se prikazuje kao tanki, neprirodno visoki čovjek bez lica, potaknut će vas da se zapitate što je stvarnost, a što vaša mašta.

Slender Man uzburkao je strasti stvarnog zločina iz 2014. godine kada su, u američkom gradu Wisconsinu, dvije djevojke izbole svoju prijateljicu uz objašnjenje kako je ona bila žrtva Slender Mana. Film je inspirisan upravo tim događajem zbog čega je, u nekim dijelovima Amerike, čak zabranjen za prikazivanje.

Radnja se odvija u malom gradiću u Massachusettsu gdje četiri srednjoškolke izvode ritual sa ciljem razotkrivanja Slender Mana. Kada jedna od njih misteriozno nestane, djevojke počinju sumnjati da se radi o još jednoj žrtvi.

Slender Man u distribuciji Con film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH, stiže na repertoar svih BH kina od 23. augusta, i to multiplexa Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banja Luci, Cinestara BH u Mostaru, Tuzli i Bihaću i Andrićgrad u Višegradu te kinima u Foči, Maglaju, Tesliću, Bijeljini, Doboju, Gradišci, Tešnju i Zavidovićima a nakon toga će obići ostatak kino dvorana.

Ako želite pogledati ovaj film javite nam se na e-mail [email protected], te navedite svoje podatke ( ime, prezime, željeni termin i broj telefona) uz naznaku "Slender Man".

Termini:

petak: 24.08., 2 gratis ulaznice - 18:10 - jedan čitatelj

subota: 25.08., 2 gratis ulaznice - 18:10 - jedan čitatelj

nedjelja: 26.08., 2 gratis ulaznice - 18:10 - jedan čitatelj

Dobitnici, koji će o tome biti obavješteni telefonom, svoje ulaznice preuzimaju na blagajni kina najkasnije pola sata prije projekcije filma uz pokaz ličnog dokumenta.