Akcioni spektakl
8

Osvojite karte za "Bloodshot", film koji se od 12. marta prikazuje u bh. kinima

Dž. P.
Distributerska kuća Con film objavila je trailer novog filma koji dolazi u bh. kina. Od 12. marta na repertoare kina dolazi "Bloodshot" novi akcioni stripovski spektakl Vin Diesela.

U svojoj najnovijoj filmskoj ulozi Vin Diesel je i dalje opaka faca. U filmu on predstavlja najveće ljudsko ostvarenje svih vremena, neuništivo oružje, neosporivi dokaz najvećeg čovjekovog napretka. U njegovim venama teče tehnologija koja mu daje nevjerojatnu snagu i sposobnost izlječivanja. On je jednostavno neuništiv, a film vrhunska akcija koju smo čekali.

Film Bloodshot prati Rayja Garrisona, poginulog vojnika kojeg je korporacija Rising Spirit Technologies koja proizvodi oružje, uz pomoć posebne nanotehnologije – uskrsnula. S vojskom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila snage – jači nego ikada i s mogućnošću samoizlječenja. Ali nove sposobnosti imaju svoju cijenu. Njegovo tijelo i um kontrolira korporacija koja ga je oživila. Ray sada, pateći od potpunog gubitka pamćenja i prožet nizom zapanjujućih novih sposobnosti, pokušava otkriti vlastiti identitet, razliku između prave istine i manipulacije iza koje stoji korporacija. U tome mu pomaže tim ostalih "nadograđenih" kolega vojnika tajnog naziva Chainsaw.

Film Bloodshot nastao je prema istoimenom stripu izdavača “The Valiant Comic Book”. Redatelj filma je David S. F. Wilson, a osim Vina Diesela u filmu glume Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell i Guy Pearce.

Bloodshot stiže na repertoar svih dvorana u distribuciji Con film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH i to u multiplexe Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banjoj Luci, Cinestare u Banjoj Luci, Mostaru, Tuzli, Bihaću i Zenici, Andrićgrad u Višegradu te kina u Novog Gradu u Sarajevu, Maglaju, Foči, Trebinju i Busovači. Svi ljubitelji vrhunske akcije i Vin Diesela dolaze na svoje s ovim spektalom.

Ukoliko želite pogledati ovaj film, javite nam se na e-mail [email protected] i navedite svoje podatke (ime, prezime, željeni termin i broj telefona) uz naznaku "Bloodshot"

Cinema City Sarajevo:

petak 13.03.

2 gratis ulaznice – 18:25 – jedan čitatelj

subota 14.03.

2 gratis ulaznice – 18:25 – jedan čitatelj

Nedjelja 15.03.

2 gratis ulaznice – 18:25 – jedan čitatelj

Dobitnici svoje ulaznice podižu pola sata prije projekcije filma na blagajni Cinema City uz pokaz ličnog dokumenta.