Film/TV
0

Orlando Bloom izabran za najprivlačijeg britanskog glumca

NINA
Glumac Orlando Bloom izabran je za najseksipilnijeg britanskog glumca, ispred poznatih ljepotana s velikog platna, kao što su Hugh Grant i Ewan McGregor, u anketi koju je proveo filmski kanal Sky Movies, objavljeno je na Internetu.

Ovaj mladi 27-godišnji glumac proslavio se ulogom Legolasa u filmskoj trilogiji "Gospodar prstenova", koju je snimio kao student glume. Nakon toga je glumio u "Piratima s Kariba", a publika u kinima širom svijeta upravo ga ima prilike vidjeti u ljetnom hitu "Troja", u kojem glumi zajedno s popularnim holivudskim srcelomcem Bradom Pittom.

Orlando Bloom se nedavno našao i na listi 50 najljepših ljudi koju je sastavio časopis "People". Na drugom mjestu liste najseksipilnijih britanskih glumaca koju je napravio kanal Sky Movies nalazi se 45-godišnji Shon Bin, koji također igra u filmu "Troja". Na trećem mjestu je zvijezda filma "Ustvari ljubav", 43-godišnji Hugh Grant, a na četvrtom Ewan McGregor, poznat po ulozi u filmu "Dvije čađave dvocjevke".

Na petom mjestu nalazi se 31-godišnji Jud Lou, a iza njega slijede zvijezda "Betmena" Christian Bale, McGregorov kolega iz filma "Dvije čađave dvocjevke" Johnny Lee Miller, zvijezda "Snecha" Jason Stetam i 33-godišnji Paul Betany, koji je glumio u filmu "Master and Commander: Daleka strana svijeta".