{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Organizacioni tim BLIFF-a u Berlinu

S
5.2.2008. u 12:33
0
0
Organizacioni tim BLIFF-a u Berlinu
0
Organizacioni tim BLIFF-a u Berlinu
Dio organizacionog tima Banja Luka internacionalnog film festivala 7. februara putuje u Berlin gdje će se predstaviti na 58. Berlin film festivalu koji se održava od 7. do 17. februara ove godine.
Ekipa BLIFF-a u Berlinu će 13. februara prirediti prijem za goste Berlin film festivala sa ciljem promovisanja Banja Luka internacionalnog film festivala, ali i naše kulture, grada Banja Luke i cijele regije.

Na prijemu će se prikazivati isječci iz kratkih filmova studenata Banjalučke akademije umjetnosti, odnosno, predstaviti domaći talenat iz oblasti filma, služiće se domaći kulinarski specijaliteti i piće iz naših krajeva, obezbjeđeno od strane kompanije "Prijedorčanka“, koja nam je pružila svesrdnu podršku i pomoć. Gostima prijema će se dijeliti torbe sa promotivnim materijalom turističke organizacije grada Banja Luke i BLIFF-a.

Osam članova BLIFF organizacionog tima, takođe su dobili su mogućnost učestvovanja u organizaciji Berlin film festivala i priliku da prođu stručno usavršavanje, što je od velike važnosti za dobru organizaciju sopstvenog festivala.

Između ostalog, BLIFF tim će prisustvovati mnogobrojnim projekcijama i prijemima, te tokom posjete Berlinu uspostaviti kontakte sa agencijama za distribuciju filmova, sa investitorima i fondacijama koji će uz saradnju s BLIFF-om imati priliku da otkriju nove talente sa našeg područja i koji će dobiti mogućnost snimanja u Banjaluci i Republici Srspkoj.

Ovo će, takođe, biti idealna prilika da se proširi postojeća mreža kontakata za buduće projekte iz oblasti kinematografije jer se BLIFF-u otvara mogućnost uspostavljanja veze, na licu mjesta, sa producentima, režiserima i glumcima filmova.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: