{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Operacija kino i u decembru na turneji s bh. filmom "Žaba" reditelja Elmira Jukića

Klix.ba
1.12.2017. u 10:45
4
2
Operacija kino i u decembru na turneji s bh. filmom "Žaba" reditelja Elmira Jukića
4
 
Operacija kino će i u decembru biti na turneji sa bh. filmskim ostvarenjem "Žaba", reditelja Elmira Jukića.
U posljednjem mjesecu ove godine putujuće kino SFF-a i Obala Art Centar, u saradnji sa producentskom kućom Refresh, u Visoko, Fojnicu, Hadžiće, Travnik, Žepče, Vogošću, Tešanj, Zavidoviće, Bugojno, Kiseljak, Goražde ali i mnoge druge gradove donose film "Žaba" koji je osvojio srca publike Sarajevo Film Festivala, čemu najbolje svjedoči i Nagrada publike koja mu je dodijeljena.

Cijena ulaznice za redovne projekcije je 5 KM, a organizatori su se odlučili i ponuditi popularne cijene od 3 KM za organizovane školske projekcije.

Izuzetna glumačka ekipa koju sačinjavaju Emir Hadžihafizbegović, Aleksandar Seksan, Mirsad Tuka, Moamer Kasumović, Selma Alispahić, Boro Stjepanović, Ilir Tafa, Nermin Omić, Alisa Čajić-Drmać, Vlasta Velisavljević, Sadžida Šetić, Mugdim Avdagić nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Jednako je bilo i sa istoimenom pozorišnom predstavom Elmira Jukića koja više od devet godina puni teatre širom bivše Jugoslavije, a publika, kako se to često opisuje, u svojevrsnom emocionalnom rastrojstvu zaboravlja kapute, torbe i ostale lične stvari nakon predstave.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: