3 godine nakon završetka
17

Okupili se glumci iz serije "Modern Family", jedan detalj zbunio ljude: Niste to smjeli uraditi

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Glumci popularne serije "Modern Family" okupili su se prvi put nakon što je 2020. godine emitirana posljednja epizoda ovog sitcoma.

Sofia Vergara, koja u seriji tumači lik Glorije, u svom domu organizirala je druženje glumaca koji su tokom snimanja postali prijatelji.

Na zajedničkoj fotki pozirali su svi članovi obitelji Pritchett, od 77-godišnjeg Eda O'Neilla, koji je glumio Jaya, pa sve do 16-godišnje Aubrey Anderson-Emmons, koja je u seriji glumila djevojčicu Lily, posvojenu kćerku gej para Mitchella i Camerona.

Iako su zajedničke fotografije oduševile fanove serije, jedan detalj mnoge je zbunio.

Naime, na okupljanju se nije pojavio Ty Burrell, koji je glumio Phila Dunphya, pa su na druženju pozirali s njegovom uokvirenom slikom.

"Mislio sam da je Phil umro, uhvatila me panika", "Držite njegovu fotografiju kao da je umro", "Tipičan Phil, "Išao sam guglati da vidim je li živ", "Ovo stvarno niste smjeli uraditi. Mislio sam da je Phill mrtav što bih teško podnio nakon smrti Matthewa Perryja, neki su od komentara.

Inače, serija "Modern Family" emitirala se od 2009., a publika je tokom 11 sezona pratila život tri obitelji na čelu s Jayom Pritchettom.