|

"Odbjegli Django", "Potraga za Nemom" i "Seanse" u Cinema Cityju

"Odbjegli Django", "Potraga za Nemom" i "Seanse" u Cinema Cityju
0
Klix.ba
15.1.2013. u 14:17
0
komentara
0

dijeljenja
"Odbjegli Django", "Potraga za Nemom" i "Seanse" u Cinema Cityju
Nakon uspješne filmske sedmice, koju su predvodili novi dugoočekivani naslovi u kojima su posjetitelji uživali, Cinema City i u novoj filmskoj sedmici donosi samo poznata filmska ostvarenja.
U proteklom vikednu posjetitelji su imali priliku pogledati triler "Nemoguće" (The Impossible), film koji je snimljen prema istinitoj priči o preživljavanju i sudbini porodice za vrijeme jedne od prirodnih katastrofa, cunamija na Tajlandu, kao i kriminalističku dramu "Gangsterski odred" (Gangster Squad).

Novi akcioni triler, "Odbjegli Django" (Django Unchained), priča inspirisana istoimenim filmom iz 1966. godine je na repertoaru Cinema Cityja od 17. januara. Dr. King Schultz je Njemački lovac na glave i bivši zubar koji kupuje Djanga kao svog roba kako bi mu pomogao identificirati ostale lovce na glave. Nakon što uspješno završe zadatak, Djanga oslobodi i regrutira Schultz kao poslovni partner. Pogledajte da li će Django uspjeti u svojoj borbi i već od 15. januara kupite svoje ulaznice na blagajnama Cinema Cityja.Zimska čarolija se nastavlja i 17. januara, za sve mališane koji uživaju u zimskom raspustu Cinema City je pripremio i popularnu animiranu avnaturu "Potraga za Nemom" u 3D-u (Finding Nemo 3D). Ovaj crtić iz 2003. godine, dobio je Oscara za najbolji animirani film te diljem svijeta zaradio 867,6 miliona dolara. Ova interesatna priča govori o komičnom i zanimljivom putu dviju riba, preopreznog Marlina i njegovog znatiželjnog sina Nema, od kojeg se odvojio kod velikog koraljnog grebena. Zaplivajte ponovo sa Nemom u Cinema Cityju i osigurajte sebi kinoulaznice još danas.Priča o čovjeku koji je većinu svog života proveo dišući pomoću željeznih pluća i u dobi od 38 godina odlučio izgubiti nevinost, nova drama "Seanse" (The Sessions) je na repertoaru Cinema Cityja od 17. januara. Film je snimljen prema autobiografiji američkog novinara i pjesnika Marka O'Briana. Uz pomoć seksualne terapeutkinje i duhovne pomoći svećenika krenuo je na put ka ostvarenju svoje želje.Više informacija o svim dešavanjima, kao i nagradnim igrama u Cinema Cityju možete pratiti na oficijelnoj Facebook stranici. Sve upite možete poslati na e-mail: [email protected].
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.