OBN
0

Promo / Od večeras u 20 sati na OBN-u 4. sezona serije Elif

Nakon što je najdugovječnija moderna turska serija Elif doživjela pred bosanskohercegovačkom publikom pravi procvat, očekuje nas od danas i nova, 4. sezona. Iako je bio najavljen kraj nakon treće sezone, publika u 15 zemalja odlučila je da i dalje želi gledati priču o obitelji Emiroglu i simpatičnoj djevojčici Elif.

Publika u petnaest zemalja svijeta, koja trenutačno prati zbivanja oko obitelji Emiroglu, rekla je jasno putem rejtinga kako želi još nastavaka. Kako bi im ispunili tu želju, autori serije uvode nove likove, usložnjavaju priču i ponovno uspijevaju prikovati gledatelje uz TV ekrane.

Producenti su odlučili u 4. sezoni napraviti totalnu promjenu, te zadržati samo djevojčice Elif i Indži, a uvesti mnogo zanimljivih i lijepih novih lica. Nakon teške prometne nesreće, Elif nastavlja život razdvojena od svoje obitelji, u potpuno novom okruženju u vili gđe Madžide. Zet Tarik i zlonamjerna služavka Vildan skrivaju Elif, kako je Madžide, koja ju mjesecima traži, ne bi uspjela naći. U vili se vrše pripreme povodom povratka iz Amerike Kerema, sina gđe Madžide. On će biti jedna od glavnih uloga zajedno sa lijepom Rejhan, koja u vilu stiže kao sluškinja. Za Elif početak sezone je depresivan i tužan, ali su producenti kasnije pripremili izenađenje. Pored preslarke Isabelle Damle Güvenilir u ulozi Elif, ostale će uloge odigrati Nevzat Can, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen i Çağla Şimşek jedna od najljepših i najperspektivnijih mladih glumica u Turskoj koja igra Rejhan.

“Nova sezona će donijeti velike preokrete, a kada je u pitanju glumačka postava sviju očekuje veliko iznenađenje. Sigurni smo kako će serija Elif zadržati prvo mjesto na ljestvici gledanosti u BiH,“ kaže PR TV OBN Saša Martić.