|

Promo
/
Od ponedjeljka novi kulinarski show na OBN-u: Vjeko i Lepi Brka

Od ponedjeljka novi kulinarski show na OBN-u: Vjeko i Lepi Brka
0
Sponzorirani članak
28.7.2017. u 12:31
0
komentara
0

dijeljenja
OBN
Od ponedjeljka novi kulinarski show na OBN-u: Vjeko i Lepi Brka
Vjekoslav Kramer, najpoznatiji kuhar iz Bosne i Hercegovine i Nenad Gladić – Lepi Brka, najčuveniji gastronomad i kuhar Srbije ukrstit će kuhače i gledateljima OBN-a ekskluzivno ponuditi magiju na tanjiru, ali i brojne zanimljive priče po kojima su obojica čuveni u regionu.
Zabavni Vjeko autentičan je i zanimljiv, baš kao i hrana koju sprema. On jednostavne stvari priprema na sasvim nov i sebi svojstven način, a posebnu pažnju posvećuje imenima jela koja priprema. Kako se ovaj šarmantni kuhar snalazi među loncima i poklopcima gledamo u najdugovječnijem kulinarskom serijalu u regiji (Lonci i poklopci).

Popularni Lepi Brka već sedam godina obilazi Srbiju i svijet, skuplja recepte i priče o ljudskim sudbinama, a iskustva iz tjedna u tjedan prenosi u najgledanijoj kulinarskoj emisiji – Gastronomad.Obojica obećavaju lijepu hranu, zanimljive recepte, dobru zabavu i interesantne priče.

U prvoj sedmici emitiranja,u terminu od 17:15 sati svaki radni dan, Vjeko i Lepi Brka pripremat će ćuftete u tijestu, kolač od paradajza i restlovani krompir, gambo sa morskim plodovima, mamine kiflice i italijansku piletinu te slagani burek sa bulgurom. Dobar tek.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.