Film/TV
11

Od 3. novembra u Cinema Cityju tri sjajna nova filma

Od 3. novembra na repertoar Cinema Cityja stižu "Doktor Strange 3D", "Srednja škola: Najgore razdoblje mog života" i "Trolovi 3D".

"Doktor Strange" (Doctor Strange) je SF akcija reditelja Scotta Derricksona, a glavne uloge u filmu tumače Rachel McAdams, Benedict Cumberbatch, Scott Adkins...

Iz Marvela dolazi Doktor Strange, priča o neurohirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu, čiji se život promijeni zauvijek nakon užasne saobraćajne nesreće u kojoj mu ruke završe smrskane i neupotrebljive. Medicina mu ne može pomoći i prisiljen je tražiti izlječenje i nadu na neobičnom mjestu, tajanstvenoj enklavi Kamar-Taj. Ubrzo shvata da ona nije samo iscjeliteljski centar već i prva crta u borbi između neviđenih sila tame koje su odlučne uništiti naš svijet.

Strange je ubrzo, naoružan novostečenim čarobnim moćima, prisiljen izabrati hoće li se vratiti svojem životu u kojem ima bogatstvo i visok društveni status, ili će napustiti sve to i braniti svijet kao najmoćniji postojeći čarobnjak. Pridružite se Strangeu u njegovom opasnom, zagonetnom i čudesnom putovanju kada Marvelov Doktor Strange počne igrati u kinima.

"Srednja škola: Najgore razdoblje mog života" (Middle School: The Worst Years of My Life) je komedija redatelja Stevea Carra, a u glavnim ulogama su Griffin Gluck, Lauren Graham i Thomas Barbusca.

Priča prati život Rafea Khatchadoriana koji i bez problema u srednjoj školi ima dovoljno problema kod kuće. Srećom, napravio je plan za najbolju godinu u povijesti. Sa svojim najboljim prijateljem Leonardom, Rafe će pokušati prekršiti baš svako pravilo ponašanja u njihovoj školi.

"Trolovi" su animirana avantura rediteljskog dvojca Mikea Mitchella i Walta Dohrna.

Lutke trolova postale su hit u šezdesetima, a osmislio ih je danski ribar Thomas Dam. Kultna igračka nastala u 1960-im godinama koja je bila omiljena mnogim generacijama nakon toga, sad stiže na velika platna. Dva glavna lika u filmu, optimistična Poppy i njene suprotnost Branch morat će se suočiti s velikim izazovima koji će ih odvesti u šarenu avanturu o kakvoj su mogli samo sanjati.