Film/TV
0

OBN TV: Takmičari showa Neki novi klinci su nebrušeni dijamanti

U showu Neki novi klinci i ovoga petka, 29.4.2016. od 20:50 sati, predstaviti će se deset novih natjecatelja koji će sjajnim glasovima pokušati izboriti prolaz u četvrti krug natjecanja.

Ono što Neke nove klince čini drugačijim i najgledanijim showom za klince jeste to što se klinci nadmeću u parovima, i što je ovo takmičenje popa protiv folka. Jedan takmičar u paru pjeva pop pjesme, a drugi folk pjesme, a svako od njih predstavlja se sa dvije numere po sopstvenom izboru.

Neki novi klinci pjevaju uživo, na matricu. Ovaj show klincima i klincezama daje priliku da pokažu što znaju. Talent se brusi od mladosti. Bez obzira na to hoće li se nastaviti baviti pjevanjem i izgraditi karijeru ili će im sudjelovanje u showu biti samo jedno zabavno iskustvo, lijepo je što će se odvažiti i zapjevati pred publikom i žirijem. Za one koji bi se kada malo narastu voljeli baviti glazbom ovo će biti velika prilika koja će im olakšati put.

Žiriju ni ovoga petka neće biti lako odabrati najbolje jer su klinci sve bolji i bolji. Ana Sević i Milan Mitrović su voditeljski par koji će i u ovom izdanju pomoći klincima da što lakše prebrode tremu.

Klinci koji će se predstaviti u petak su: Dragana Kostova, Luka Vulević, Miona Laura Srećković, Đorđe Jovanović, Anastasija Jovanović, Marija Dragićević, Menil Velioski, Fatima Sapi, Belma Huseinefendić i Milena Kostić.