{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


OBN TV: Stefani i Ervin na vezi

S
23.9.2015. u 11:33
8
OBN TV: Stefani i Ervin na vezi
8
OBN TV: Stefani i Ervin na vezi
Veliki brat je, čini se, posebno naklonjen ljubavi Splićanke Stefani Banić i Sarajlije Ervina Mujakovića.
Nakon što je Ervin poslao pismo djevojci u koju se očito zaljubio u kući na beogradskom Košutnjaku, sad im je produkcija dopustila i da se čuju putem telefona.

"Ne mogu vjerovati da te čujem, fališ mi svaki dan, gledam te svaki dan. Jedva čekam da izađeš, nadam se da i ti misliš na mene i nemoj gledati druge žene", rekla je Stefani Ervinu.

"Ne gledam. Znam, imamo minutu vremena, i mene su baš zatekli. Rekao sam ti otprilike, puno nedostaješ, to sam ti i rekao ako su prenijeli. I ja jedva čekam da se vidimo, ništa ti ne zamjeram, znam da to nisi mislila", uzvratio joj je Ervin.

Ona mu je rekla da joj je drago ako je tako, a nakon toga je Veliki brat prekinuo njihov razgovor. Stefani je upitao zašto joj se svidio Ervin.

"Vanserijski je lik. Nisam navikla upoznavati takve likove, baš mi izgleda kao da nije s ove planete. Ja i on smo dva različita svijeta, ali izgleda da se suprotnosti privlače", rekla je zaljubljena Splićanka.

Vani su Luća i Tina razgovarali su o seksu između Ervina i Stefani. Tina je uvjerena da Sarajlija nije spavao sa Stefani da ih snime kamere, a Luća je siguran da je jednostavno iskoristio priliku koja se pružila.

"Taj alkohol je ipak progovorio iz nekoga, da ima muda da nešto uradi", rekao je Luća. S njim se složio i Aleksandar, jer je Ervin tijekom zezancije u kući rekao da mu Stefani nije cura. "To se prebrzo desilo", zaključio je Luća o seksu u VB kući.

Velikog Brata u programu OBN TV možete pratiti u nekoliko termina 10:00, 15:00, 19:15 i dnevni pregled od 20:50 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: