Film/TV
5

OBN TV: Opća pometnja u Velikom Bratu

Veliki Brat je zamolio Gorana da iskreno kaže sve što misli o svojim donedavnim sustanarima. On je odlučio olakšati dušu i svako je dobio svoju porciju.

Goranu je bolje da se ne vraća u kuću Velikog Brata jer je bez dlake na jeziku oprao sve stanare, a oni su sve gledali. Goran je za donedavne sustanare rekao da su glupi, neobrazovani i lijeni.

Radi najviše zamjera što je neobrazovana, te da ne govori što misli, a trebala bi. Misli da ukoliko čeka kraj showa kako bi svakome rekla što misli, to neće imati nekog efekta. O njezinim sinovima, Miki i Gibi ima podijeljeno mišljenje. Miku je označio kao licemjera, no smatra da je mudar i čeka svoj trenutak. Giba mu se doima puno iskreniji, ali je previše tih.

Ni o Darkovom intelektu Goran nema neko visoko mišljenje. Za Darku kaže da nije dovoljno pametan, da je isključiv i da ulazi u neke rasprave kojima nije dorastao. Darko se na to samo nasmijao i nije ga previše pogodilo. Povrijeđen je bio Ervin koji također nije dobio baš pozitivne kritike. Za njega je Goran rekao da je uvijek u ulozi žrtve i da ima problema s latentnom seksualnošću.

Barbara je u Goranovim očima Snjeguljica koja voli ležati u krevetu, pokriti se po glavi i razmišljati, ali nema cilj kojem bi težila. Zamjera joj što nema svoje mišljenje i što se suprotstavlja svojoj sestri Tini, ali ne drugim stanarima, pogotovo njemu kojeg stalno nominira.

Stanari su nakon Goranove analize odvagnuli njegove riječi. Rada je ustvrdila da je ona samo iskrena, Barbara da itekako ima svoje mišljenje, te da sve što kaže Tini govori jer joj je starija sestra. Rada je na kraju zaključila da su ona i Darko najgore prošli, jer ih smatra glupima.

Šta dalje ukućani mogu očekivati od Gorana ne znamo, ali detalje ovog zanimljivog dana možete pogledati u dnevnom pregledu Velikog Brata na OBN TV večeras od 21:45 sati.