Film/TV
11

OBN TV: Nova pjesma pobjednika Zvezda Granda

Pobjednik Zvezda Granda, showa koji svake subote od 21 sat gledaoci mogu pratiti u programu OBN TV, Mirza Selimović snimio je novu baladu "Boliš me".

Mirza Selimović je bez sumnje jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, a to dokazuje i novom pjesmom u kojoj njegove fantastične glasovne sposobnosti dolaze do izražaja. Nova balada pod nazivom "Boliš me" sigurno će oduševiti i rasplakati mnoge jer na Mirzinu emociju u glasu rijetko ko može ostati ravnodušan.

Mirzinu novu pjesmu potpisuje provjereni tim hitmejkera koji su radili i prethodnu numeru "Ne dolazi u snove", a riječ je o Saletu iz Tropico benda, Milanu Rađenu i Draganu Brajoviću Braji. Mirza očekuje da će pjesma "Boliš me" naići na dobar prijem kod publike, a brojni komplimenti i riječi hvale za ovog talentiranog momka sve govore.

Za pjesmu "Boliš me" Mirza je snimio i spot, a atraktivna djevojka koja se pojavljuje u spotu je Mirzina sugrađanka Amna. Pogledajte spot i uživajte u fenomenalnom glasu pobjednika Zvezda Granda, showa koji svake subote od 21 sat gledaoci mogu pratiti u programu OBN TV, a čije će finale ove godine biti održano u Sarajevu.