Film/TV
4

OBN TV: Neki novi klinci

Milica Jokić
Večeras će novih osam klinaca i klinceza u show programu gdje se takmiče mladi pjevači do 15 godina pokazati svoj talenat.

Takmičari nastupaju u parovima, nadmeće se pop protiv folka. Koji takmičar u paru će osvojiti više bodova zavisi od četvoročlanog žirija. Ovo su klinci i klinceze koje možete vidjeti večeras:

Milica Jokić ima 14 godina i dolazi iz Beograda. Pored toga što voli da pjeva, Milica svira i hornu. Za sebe kaže da je u oblasti muzike uporna i istrajna. Njen muzički uzor je Marija Šerifović.

Bubi Ademov ima 11 godina i dolazi iz Subotice. On je inače i mlađi brat Zvezde Granda Nadice Ademov. Kada ne pjeva voli da sluša Šaulića i Ljubu Aličića.

Armin Jusufović ima 14 godina i dolazi iz Tuzle. Voli da imitira i glumi, a pored pjevanja voli i da igra fudbal. Kad poraste želio bi imati karijeru kao Saša Kovačević ili Saša Matić.

Marija Sandić ima 15 godina i dolazi iz Beograda. Voli da pjeva izvornu muziku, a njen muzički uzor je Andreana Čekić.

Valentina Kuzmanović ima 14 godina i dolazi iz Kruševca. Voli da pjeva i glumi. Za sebe kaže da je osećajna i dobra, ali i tvrdoglava. Njeni muzički idoli su Whitney Houston i Marija Šerifović.

Fatima Sapi ima 14 godina i dolazi iz Beočina. Pored pevanja voli i plesati, ali za sada samo amaterski. Njen muzički idol je Verica Šerifović.

Anja Stanojev ima 13 godina i dolazi iz Vršca. Anja je društvena i osećajna, ali nestrpljiva mlada dama. Njen muzički idol je Marija Šerifović.

Melisa Alihodžić ima 15 godina i dolazi iz Goražda. Njeni hobiji su odbojka i pjevanje. Uvijek je nasmijana. Njen muzički idol je Zorica Brunclik.