Film/TV
0

OBN TV: Neki novi klinci su mali muzički genijalci

Sponzorirani članak
Nova energija, sjajni klinci, odlična zabava i glasovi će vas ostaviti bez teksta i ovoga petka od 20:50 sati u show Neki novi klinci na OBN TV. Gledaoci će moći vidjeti još deset fenomenalnih klinaca koji su se plasirali u treći krug.

Iskrenost i radost koju talentirana dječica donose na scenu showa Neki novi klinci i ovoga petka pokazat će da je region riznica pameti, talenta i ljepote. Njihova iskra će u svima probuditi sjećanja na djetinjstvo.

Njhova spontanost kad se pripremaju za nastupe i to što ne doživljavaju Neke nove klince ili bilo koji drugi nastup kao borbu na život ili smrt je nešto što i odrasli mogu od njih naučiti. Sve im je prvenstveno zabava, ali i jedna vrsta početka bavljenja nečim što sanjaju i žele.

Žiri će i ove sedmice biti na mukama kako odabrati najbolje, ali sigurno je da će sve odluke koje donesu biti mudre i dugoročno za djecu najbolje. I u ovoj emisiji će klince i klinceze anđeoskih glasova kroz Neke nove klince voditi dvojac Ana Sević i Milan Mitrović.

Klinci koji će nastupiti u petak su Sava Čiplić iz Žablja, Maša Smiljanić iz Surčina, Džejla Ramović iz Goražda, Kerim Pušilo iz Goražda, Emina Hrustić iz Viteza, Dragana Đorđević iz Paraćina, Milica Mišić iz Smedereva, Majda Stamenković iz Leskovca, Stana Obradović iz Smedereva i Džejlana Herenda iz Sarajeva.