OBN TV: "Neki novi klinci" od večeras u novom terminu

Sponzorirani članak
18.12.2015. u 12:24
4
4
OBN TV: "Neki novi klinci" od večeras u novom terminu
4
1/8 Miona Laura Srećković
2/8 Emina Hrustić
3/8 Verica Radojković
4/8 Goran Petrović
5/8 Marija Mihajlović
6/8 Dragana Marković
7/8 Melanija Mihajlova
8/8 Branislav Nikitović
Takmičari show programa "Neki novi klinci" izazvati će i večeras predivne komentare žirija.
Show program za najmlađe "Neki novi klinci" od večeras se u programu OBN TV emituje od 21:00h. U vječitoj borbi popa i folka, svoj talent pokazati će sljedeći takmičati:

Miona Laura Srećković ima 12 godina i dolazi iz Pariza. Kada poraste voljela bi pjevati kao Jelena Tomašević, Po prirodi je pričljiva, vesela, zabavna i duhovita.

Emina Hrustić ima 12 godina i dolazi iz Viteza. Kada ne pjeva, Emina glumi u školskoj glumačkoj sekciji i pleše folklor. Za sebe kaže da je pouzdana i hrabra, mada ponekad lakovjerna. Njen muzički uzor je Hanka Paldum.

Verica Radojković ima 14 godina i dolazi iz Ostrovice. Pomalo je stidljiva, ali u isto vrijeme dobra drugarica, iskrena i marljiva mlada dama. Verica pleše folklor i pomalo glumi.

Goran Petrović ima 14 godina i dolazi iz Draginja. Njegov muzički uzor je Haris Džinović. Kada se prijavio za takmičenje imao je jedno simpatično obećanje. Na prijavi je napisao: "Mana mi je što volim da jedem, ali ako prođem, obećavam da ću da smršam".

Marija Mihajlović ima 14 godina i dolazi iz Brčkog. Voli da recituje, pleše, glumi, ali njena najveća ljubav je muzika. Voljela bi da ima karijeru kao Milica Todorović. Za sebe kaže da je uporna i druželjubiva.

Dragana Marković ima 14 godina i dolazi iz Kraljeva. Muzički idoli su joj Snežana Đurišić i Aleksandra Prijović. Za sebe kaže da je veoma tvrdoglava.

Melanija Mihajlova ima 14 godina i dolazi iz Štipa u Makedoniji. Kada je bila mlađa igrala je rukomet, a sada je njena prva ljubav muzika. Muzički uzor joj je Marija Šerifović.

Branislav Nikitović ima 14 godina i dolazi iz Požege. Kada poraste volio bi da pjeva poput njegovih idola Zdravka Čolića i Tome Zdravkovića. Branislav ima svoj bend u kojem svira gitaru i pjeva.


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: